Dr.Chen Immungold ampulla

Dr.Chen Immungold ampulla

Raktáron

Az egészséges immunrendszerért. .

2 234 Ft
egységár: 22,34 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999561420004
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Immungold ampulla Részletes leírás

Immungold Ganodrerma ivóampulla

Az immunrendszer támogatásához Ganoderma gombával - étrend-kiegészítő

 
Természetes alapanyagokból, gyógynövény-gomba kivonatból (ganoderma és shiitake) és csüdfű gyökér (astragalus) kivonatból korszerű kutatási eredmények felhasználásával előállított készítmény, melynek hatóanyagai hozzájárulnak a szervezet természetes védekező rendszerének fenntartásához és az energia (Qi) pótlásához.

A hagyományos kínai orvoslásban régóta használt pecsétviaszgomba gazdag poliszacharid tartalma miatt az immunrendszer és a keringés egészségének fenntartása érdekében. Az astragalus gyökér kivonata támogatja a szervezet természetes védekező képességét. Az folyadék formula lehetővé teszi a könnyebb felszívódást.

Adagolás (felhasználás): naponta 1 ivóampulla elfogyasztása javasolt. Legalább 1 dl folyadékkal együtt fogyasztandó, lehetőleg étkezés előtt.

Összetevők: víz, ganoderma gomba (Ganoderma lucidum) kivonat, shiitake gomba (Lentinula edodes) kivonat, csűdfűgyökér (Asrtagalus membranaceus) kivonat, benzoesav, szorbinsav (tartósítószerek).

Aktív anyagok napi 1 ampullára: Ganoderma gomba kivonat: 1800mg, Shiitake gomba kivonat: 1000mg, Astragalus kivonat: 500 mg.

Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó. Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vesyes étrendet és az egészséges életmódot.



Kiszerelés: 10x10 ml ampulla/doboz.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

M.Viki2019. 11. 09.

  Tényleg hatásos,de hosszútávon.Teljesen elmúlt tőle a meglehetősen súlyos allergiám,narancsbőrön is enyhített,a gyomromnak is nagyon jót tett.

Anonim Felhasználó2019. 06. 21.

  Rendbe tette az immunrendszerem és az emésztésem,nagy mértékben csökkentette az allergiás tüneteimet is.Úgy érzem az elhízást is gátolja.

Bolyhosné Jancsó Èva2019. 05. 02.

  mèg nem ismerem.

Anonim Felhasználó2019. 02. 01.

  Immunerősítő, és mellékvesét roborálja! Jó összetétel, kedvező ár!

Anonim Felhasználó2018. 09. 16.

  Hasznos összetevőket tartalmaz, azonnal hat, finom, megbízható csomagolás!

Anonim Felhasználó2018. 05. 22.

  javult az általános közérzetem

Anonim Felhasználó2017. 05. 05.

  Ugyanolyan hatású, mint a kapszula, de azok is tudják szedni, akik nem tudják a kapszulát lenyelni.