Floradix magnézium gyógynövényes szirup 250 ml

Raktáron

A magnézium támogathatja a megfelelő izomműködést, segítheti az idegrendszeri és pszichés funkciók megfelelő működését. Könnyen fogyasztható és hozzájárulhat a szervezet számára szükséges magnézium-bevitelhez.

4 665 Ft
egységár: 18,66 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:4004148017711
Márka:Floradix
Kiszerelés:250 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Floradix magnézium gyógynövényes szirup 250 ml Részletes leírás

A magnézium támogathatja a megfelelő izomműködést, segítheti az idegrendszeri és pszichés funkciók megfelelő működését. Könnyen fogyasztható és hozzájárulhat a szervezet számára szükséges magnézium-bevitelhez.Mivel a magnézium oldott formában található a készítményben, ezért gyorsabban felszívódik az emésztőrendszerben.Gyümölcs-sűrítményeket és válogatott gyógynövények vizes kivonatát tartalmazza, amely kellemes ízt eredményez. Segítséget jelenthet sportolók, nehéz fizikai munkát végzők és erősen izzadók számára.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.