JÓ KÖZÉRZET PRÉMIUM KAL+MAG+D3-VITAMIN+8 ÁSVÁNY+KELP 30DB
JÓ KÖZÉRZET PRÉMIUM KAL+MAG+D3-VITAMIN+8 ÁSVÁNY+KELP 30DB - 1.
JÓ KÖZÉRZET PRÉMIUM KAL+MAG+D3-VITAMIN+8 ÁSVÁNY+KELP 30DB - 2.

JÓ KÖZÉRZET PRÉMIUM KAL+MAG+D3-VITAMIN+8 ÁSVÁNY+KELP 30DB

Raktáron

Vitaminok és ásványi anyagok egy kapszulában.

2 159 Ft
egységár: 71,95 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882981970
Márka:Jó Közérzet
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

JÓ KÖZÉRZET PRÉMIUM KAL+MAG+D3-VITAMIN+8 ÁSVÁNY+KELP 30DB Részletes leírás

Prémium Kalcium - Magnézium D3-vitaminnal 8 féle ásványi anyaggal + Kelppel

Kalcium - Szükséges a normál csontozat és fogazat fenntartásához. Hozzájárul a normál izomműködéshez, szerepet játszik a sejtosztódási folyamatokban. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál ingerület-átvitelben és véralvadási folyamatokban, hozzájárul az emésztőenzimek normál működéséhez.

Magnézium - Hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, a normál fogazat fenntartásához, a normál izomműködéshez, az idegrendszer megfelelő működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban, a normál fehérjeszintézisben. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, a normál csontozat fenntartásában.

A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, a normál fogazat, az egészséges izomfunkció és a vér normál kalcium szintjének fenntartásához. Hozzájárul a kalcium és a foszfor normál felszívódásához, az immunrendszer normál működéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban.

Vas - Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál vörösvérsejt- és hemoglobin-képződéshez, az immunrendszer normál működéséhez, a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Szerepet játszik a sejtosztódásban. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban, a szervezetben részt vesz a normál oxigénszállításban.

Cink - A cink hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, a normál DNS-szintézishez, a normál csontozat fenntartásához, a haj normál állapotának fenntartásához, a köröm normál állapotának fenntartásához, a bőr normál állapotának fenntartásához, a vér normál tesztoszteronszintjének fenntartásához, a normál látás fenntartásához, az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Szerepet játszik a normál termékenység és szaporodás fenntartásában, a normál fehérjeszintézisben, a sejtosztódásban. Részt vesz a normál sav-bázis egyensúly fenntartásában, az A- vitamin normál anyagcseréjében, a normál szénhidrát-anyagcserében, a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, a zsírsavak normál anyagcseréjében.

Mangán - A mangán részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban, hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, a normál kötőszövet-képződéshez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez.

Réz - Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokhoz, az idegrendszer normál működéséhez, a haj és a bőr normál pigmentációjához. Részt vesz a normál vasszállításban, a kötőszövetek normál állapotának fenntartásában.

Jód - Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere- folyamatokban. Hozzájárul a normál szellemi működés fenntartásához, az idegrendszer normál működéséhez, a bőr normál állapotának megőrzéséhez, a pajzsmirigyhormonok normál termeléséhez és a pajzsmirigy normál működéséhez.

Króm - Hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

Szelén - Hozzájárul a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, az immunrendszer és a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a normál spermaképződésben.

Ajánlott napi fogyasztási mennyiség: napi 2x1 db lágyzselatin kapszula.

Összetevők: kalcium-karbonát, emulgeálószer: szójaolaj; zselatin, magnézium-oxid, nedvesítőszer: glicerin; víz, vas-laktát, emulgeálószer: szójalecitin; Kelp por (Saccharina japonica), nátrium-szelenit, színezék: titán-dioxid; cink-oxid, mangán-szulfát-monohidrát, csokoládé aroma, fényezőanyag: méhviasz; króm(III)-klorid-hexahidrát, réz-szulfát, D3-vitamin olaj (napraforgómag olaj, kolekalciferol, tokoferolban gazdag kivonat); nátrium-molibdát, kálium-jodid.

Megjegyzés: étrend-kiegészítőként vegyen be naponta 2x1 db lágyzselatin kapszulát, lehetőleg étkezés közben. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhes vagy szoptatós anyák, illetve bárki, aki orvosi kezelés alatt áll vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.