Magnex 375mg tabletta 70 db

Magnex 375mg tabletta 70 db

Raktáron

MAGNEX 375MG TABLETTA. A magnézium a szervezetben többnyire a csontokban, az izmokban és lágy szövetekben van jelen. Ez az ásványi anyag számos biokémiai rekciót szabályoz, fontos szerepet tölt be az izmok működésében, a szívet és az idegeket is beleértve.

2 312 Ft
egységár: 33,02 Ft / db
Kosárba
EAN kód:6410530087725
Márka:Magnex
Kiszerelés:70 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Magnex 375mg tabletta 70 db Részletes leírás

MAGNEX 375MG TABLETTA. A magnézium a szervezetben többnyire a csontokban, az izmokban és lágy szövetekben van jelen. Ez az ásványi anyag számos biokémiai rekciót szabályoz, fontos szerepet tölt be az izmok működésében, a szívet és az idegeket is beleértve. A magnézium hozzájárul az elektrolit egyensúlyhoz, a normál energia-hozamú anyagcseréhez és a fehérjeszintézishez. Továbbá szerepet játszik az izmok és idegrendszer normál működésében, a csontok, fogak szilárdságának fenntartásában és a fáradtság, kimerültség csökkentésében.

A szervezet magnézium készlete lecsökkenhet stressz, komoly fizikai igénybevétel, hiányos étrend, lábadozás, cukorbetegség, nagy mennyiségű alkohol fogyasztás és bizonyos gyógyszerek hatására.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.