Vitaking Iron All Vas tabletta

Vitaking Iron All Vas tabletta

Raktáron

A vas segíthet a fáradékonyság és kimerültség leküzdésében, az egészséges izomműködés fenntartásában, a normál vérképzésben, a megfelelő oxigén ellátásban. .

4 075 Ft
egységár: 40,75 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561250717
Márka:Vitaking
Kiszerelés:100 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Vitaking Iron All Vas tabletta Részletes leírás

Vitaking Vas-komplex összetevői (2 tablettában):
C-vitamin: 67 mg
B1-vitamin: 1,5 mg
B2- vitamin: 3 mg
B3-vitamin: 0,5 mg
B12 vitamin: 8 mcg
Vas: 38 mg
Folsav: 11 mcg
PABA: 10 mcg
Inozitol: 2 mg
Kolin: 1,5 mg
L-lizin: 20 mg
Szárított máj: 67 mg


Vitaking Vas-komplex összetevői:
emulgeáló szer: dikalcium-foszfát, mikrokristályos cellulóz, karboxi-metil-cellulóz, vas-glükonát, szárított máj, aszkorbinsav, fényező anyag: sztearinsav, stabilizátor: hidroxi-ropil-metil-cellulóz, L-lysine-hidroklorid, hordozó: magnézium sztearát, csomósodást gátló anyag: szilícium-dioxid, édesítőszer: mannit, ízfokozó: maltol, kolin-bitartrát, riboflavin, inozitol, csipkebogyó, tiamin-hidroklorid, niacinamid, d-kalcium-pantotenát, pridoxin-hidroklorid, folsav, para-aminobenziésav, cianokobalamin, d-biotin.

Napi ajánlott mennyiség: 2 tabletta étkezés közben
A felhasználnálási javaslatban megadott mennyiséget ne lépje túl!

Vas
A szervezet nem képes az előállítására, ezért külső pótlása elengedhetetlen. Megfelelő mennyiségben pótolva hozzájárul a vér normál oxigénszállításához, a sejtosztódáshoz, a vörösvérsejt- és a hemoglobin-képződéshez. Az immunrendszer normál működésének biztosítása mellett gondoskodik az egészséges szellemi működésről, a fáradtság és a kifáradás elkerüléséről, a meddőség kockázatának csökkentéséről, illetve várandós anyáknál szerepe lehet a fejlődési rendellenességek, a vetélés és a magzatelhalás megelőzésében.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről
Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 23.

  Jól felszívódik a szervezetben.

Anonim Felhasználó2016. 07. 27.

  Még nem voltam vérvizsgálaton, de eddig jobbnak érzem, mint amiket az orvosok felírtak. Kíváncsi leszek, mit ír majd a teszt.

Anonim Felhasználó2015. 07. 04.

  mert kell és jó !