Bálint Lenmagolaj 50 ml

Bálint Lenmagolaj 50 ml

Nincs raktáron

A telített zsírsavak telítetlen zsírsavakkal (egyszeresen telítetlen zsírsavakkal és többszörösen telítetlen zsírsavakkal) való helyettesítése az étrendben hozzájárul a vér normál koleszterin szintjének fenntartásához.

Kosárba
EAN kód:5999559923098
Kiszerelés:50 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bálint Lenmagolaj 50 ml Részletes leírás

Összetevők: Többszörösen telítetlen zsírsav – omega-3 és -6 telítetlen zsírsavak –valamint egyszeresen telítetlen zsírsavak: olajsav és telített zsírsavak.

A készítmény több mint 50%-ban tartalmaz többszörösen telítetlen zsírsavat omega-3 és -6 zsírsavat, egyszeresen telítetlen zsírsavból az olajsavat tartalmazza.

Adagolás: Naponta 2 ml (1 mokkáskanál)
A termékben üledékesedés előfordulhat, mely nem befolyásolja a termék hatását.

Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.