Citrovital Ajándékcsomag 2x25ml
Citrovital Ajándékcsomag 2x25ml - 1.
Citrovital Ajándékcsomag 2x25ml - 2.

Citrovital Ajándékcsomag 2x25ml

Nincs raktáron

A Citrovital csepp grapefruitmag-kivonatot tartalmaz, amely természetes polifenolokban gazdag, és antioxidáns hatással is rendelkezik. Az antioxidánsok hozzájárulnak a szervezetünkben lejátszódó káros oxidatív folyamatok gátlásához.

Kosárba
EAN kód:7640119232355
Kiszerelés:50 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Citrovital Ajándékcsomag 2x25ml Részletes leírás

A Citrovital cseppgrapefruitmag-kivonatot tartalmaz, amely természetes polifenolokban gazdag, és antioxidáns hatással is rendelkezik. Az antioxidánsok hozzájárulnak a szervezetünkben lejátszódó káros oxidatív folyamatok gátlásához.

Adagolási javaslat:
Naponta 3-szor 10 cseppet szénsavmentes gyümölcslébe, lehetőség szerint narancs vagy grapefruitlébe téve fogyasztani.
A csomag tartalma: 2*25 ml termék.

Figyelmeztetés:
Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A készítmény nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet, és az egészséges életmódot. Keserű ízű, csak hígított formában alkalmazható! Tömény formában a nyálkahártyát irritáló hatású. A grapefruitmag egyik hatóanyaga gyógyszer metabolizáló enzim bénító hatású, ezért jelentősen növeli egyes gyógyszerek hatását. Gyógyszert rendszeresen szedők kérdezzék meg orvosunkat grapefruitmag alkalmazásával kapcsolatban.

TUDTA?
A szervezetünkben zajló lebontó folyamatok során, úgynevezett szabadgyökök keletkeznek, melyek a bennük lévő párosítatlan elektronok miatt erősen reakcióképes molekulák A szervezet egy bizonyos határon belül képes a sejtkárosító hatások kompenzálására, azonban túl erős támadással szemben ez a védekező képesség gyengülhet. A szabad gyökök jelenléte tehát egy természetes folyamat, mely akkor jelent veszélyt, ha számuk jelentős mértékben megnövekszik, illetve a szervezet kompenzáló képessége kimerül. Az antioxidáns vegyületek a szervezetben gyökfogóként működnek, ilyen módon csökkentik az oxidatív folyamatok során keletkező szabad gyökök káros hatásait (oxidatív stressz). Megkülönböztetünk első, illetve másodrendű antioxidánsokat. Az elsőrendűek lényegében semlegesítik a szabadgyököket, mert megszüntetik az instabil kémiai szerkezet (pl. tokoferolok, falvonoidok). A másodrendűek a szabadgyökök hatásának kitett élmolekulák szerepét veszik át (pl.citromsav, foszfolipidek). Hatékonyságuk jelentősen elmarad az elsődleges antioxidáns vegyületekkel szemben, hatásukat azonban fokozzák.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2017. 09. 22.

  Megfázás esetén sokat segít

  -

Anonim Felhasználó2017. 06. 07.

  Kiváló immunerősítő, valamint hatásos vírus, baktérium és gombaölő. Növényi glicerint tartalmaz, ami nyomós érv a termék választása során! (alkoholossal szemben)

Anonim Felhasználó2016. 04. 29.

  mellékíze van.

Anonim Felhasználó2016. 01. 11.

  Erősíti az immunrendszert.

Anonim Felhasználó2015. 11. 07.

  Vírus és baktérium ölő, a gyereknek is adom.

Anikó2015. 07. 06.

  kiváló gomba,vírus,baciölő!herpeszre is nagyon jó

Anonim Felhasználó2015. 02. 28.

  a grapefruitmag csepp más termékkel kapcsolatban nagyon gyenge minőség nem lehet érezni a fele viz mennyiségben sem mint ahogy más terméknél.kidobott pénz volt....sajnos

Anikó2015. 02. 04.

  vírus és baciőlő hatása miatt isszuk