Dr.Herz Krill-olaj 500mg kapszula

Dr.Herz Krill-olaj 500mg kapszula

Nincs raktáron

Szív- vérkeringés egészségének támogatására.

Kosárba
EAN kód:5999883622780
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Herz Krill-olaj 500mg kapszula Részletes leírás

A Dr.Herz Krill-Olaj 500mg kapszula fogyasztását főleg azok részére ajánljuk, akik külön figyelmet fordítanak a szív-, vérkeringés egészségének támogatására, és a megfelelő koleszterinszint és agyi működés fenntartására. 

Termékünk kitűnő választás lehet ezen erőfeszítések elősegítésére a változatos, kiegyensúlyozott táplálkozás és az egészséges életmód részeként alkalmazva.

 Forskolin egy természetes készítmény, amit az indiai csalánból (coleus forskohli) állítanak elő. Fő hatóanyaga a forskolina, amely hatóanyag bizonyítottan hatással van a zsírszövet állapotára és mennyiségére.
A legújabb kutatások alapján kiderült, hogy a forskolin nagy szerepet játszik számos sejtfunkcióban, beleértve a hisztamin termelés megakadályozását, az izmok ellazítását, tiroid funkció növelését és a zsírégetés felgyorsítását. Éppen potenciális zsírégető hatásának köszönhetően válik manapság egyre ismertebbé, s a kutatások is egyre inkább azt támasztják alá, hogy a forskolin nagy előrelépést jelenthet a mellékhatások nélküli, hatásos zsírégetők felé vezető úton.

A tudósok közel 15 éve tanulmányozzák erőteljesebben a forskolin hatásait, és számos pozitív tulajdonságára derítettek már fényt, többek között a zsírégető és sovány izomtömeg növelő hatást. Azonban csak most kezdik megérteni, tulajdonképpen hogyan is működnek ezek a mechanizmusok...

Zsírégető hatásának kifejtésének egyik alapja, hogy az aktív hatóanyag, a forskolin, kémiai reakciók olyan sorozatát indítja be, melynek eredményeképpen a zsírsejtek leadják energiájukat és szétolvadnak.

 
Összetevők hatásai:
A Coleus forskohlii szerepet játszik a normál zsíranyagcserében, hozzájárul a testtömeg-kontrollhoz.
A króm részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében, hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához
 
Hatóanyag                           1 kapszula / nap * NRV%
 
Coleus forskohli kivonat:             250 mg              **
Króm:                                        100 μg              250
 
* NRV % * Felnőttek részére megállapított napi bevitieli referenciaérték
 
Javasolt fogyasztása: napi 1 kapszula, főétkezések előtt bőséges folyadékkal, szétrágás nélkül nyelje le.
 
Összetevők: Coleus forskohli kivonat, zselatin, kukoricakeményítő, csomósodást gátló anyag (magnézium-sztearát), színezék (titán-dioxid), króm-pikolinát
 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.