Gerani Homoktövis Olaj

Gerani Homoktövis Olaj

Raktáron

A Gerani Homoktövis olaj használható belsőleg immunerősítésre, a szív- és érrendszer védelmére, külsőleg ekcémás bőr, berepedezett sarok és könyök ápolására. A homoktövis olaj 90%-ban telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek fontosak az emberi szervezet számára.

2 253 Ft
egységár: 75,11 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882936055
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gerani Homoktövis Olaj Részletes leírás

A Gerani Homoktövis olaj használható belsőleg immunerősítésre, a szív- és érrendszer védelmére, külsőleg ekcémás bőr, berepedezett sarok és könyök ápolására.

A homoktövis olaj 90%-ban telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek fontosak az emberi szervezet számára. A homoktövis olaj az A, B1, B2, B6, D, E, F, K, P vitaminok természetes koncentrátuma.

A homoktövis védi és erősíti az immunrendszert, növeli a szervezet védekezőképességét, késlelteti az öregedési folyamatokat. Általános legyengülés, illetve különösen fertőző betegségek és műtétek után jó immunrendszer erősít, javítja az általános egészségi állapotot.
Zsíroldó hatású, fokozza az anyagcserét, így segít az optimális testsúly megtartásában. Kedvezően hat a gyomor- és nyombélfekélyre, védi a májat.
Speciális zsírsav összetétele révén csökkenti a vér koleszterinszintjét, s így lassítja az érelmeszesedési folyamatok kialakulását.
Erősíti a kötőszövetet, ezáltal csökkenti a narancsbőr kialakulását.

Külsőleg hámosító és gyulladáscsökkentő hatása miatt segíti a sebgyógyulást, a bőrbetegségek gyógyulását. Gátolja a hajhullást és lassítja a ráncok kialakulását. E-vitamin- és esszenciális zsírsavtartalmának köszönhetően jótékony hatással van a száraz, berepedezett bőrre, továbbá véd a káros UV-sugárzástól.

Használható sebek és fekélyek, égési sérülések gyógyítására. A begyógyult sebhelyekre kenve növeli a bőr rugalmasságát és vitalitását. Védi és regenerálja a túlhevült bőrt napozás után.

Hatékony az ekcéma kezelésénél, valamint az érdes és berepedezett bőr (különösen a könyök, térd, sarok) regenerálásában.
Aranyér és megrepedezett végbél esetén is hatékonyan alkalmazható.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.