Herbys bio argán olaj hidegen sajtolt 20 ml

Herbys bio argán olaj hidegen sajtolt 20 ml

Raktáron

Az argánolaj évszázadok óta használt kulináris, kozmetikai, gyógyászati alapanyag szerte a világon, kellemes diós íze, és széles körű pozitív egészségügyi hatása miatt. Ezt a természetes növényi olajat Marokkó délnyugati részén, az Atlaszban honos argánfa (Argania spinosa) gyümölcsének magjából préselik.

1 748 Ft
egységár: 87,41 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999566360022
Márka:Herbys
Kiszerelés:20 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herbys bio argán olaj hidegen sajtolt 20 ml Részletes leírás

Az argánolaj évszázadok óta használt kulináris, kozmetikai, gyógyászati alapanyag szerte a világon, kellemes diós íze, és széles körű pozitív egészségügyi hatása miatt. Ezt a természetes növényi olajat Marokkó délnyugati részén, az Atlaszban honos argánfa (Argania spinosa) gyümölcsének magjából préselik.
Zsírtartalmának nagy része olajsavból és linolsavból származik, ezért az argánolaj kiváló tápanyagforrás lehet, emellett megőrizheti szívünk egészségét. A linolsav az omega-6-zsírsavak közé tartozó esszenciális zsírsav. Az olajsav, bár nem esszenciális, nagyon egészséges zsír, segíthet csökkentheti a szívbetegségek kockázatát.
Az argánolaj gazdag E-vitamin-forrás, amely erős antioxidáns tulajdonságokkal rendelkezik, emellett az egészséges bőr, haj és szem számára elengedhetetlen. A szervezet saját, illetve táplálékkal bevitt antioxidánsai megmenthetik a sejteket a pusztulástól úgy, hogy megkötik és semlegesítik a szervezetben lévő szabad gyököket.
A herby’s 100%-os tisztaságú, hidegen sajtolt argánolajat nyugodtan csepegtetheted a reggeli pirítósodra, köretekre és zöldségekre. Étrendedbe illesztésével a testben lévő gyulladások és az oxidatív stressz csökkentésével segíthet az öregedési folyamat lassításában.
Egy tanulmány szerint segítheti a májgyulladás csökkentését és a belső szervek gyorsabb regenerálódását.
A vércukorszint normalizálásával és az inzulinszint jelentős csökkentésével, segíthet megelőzni a cukorbetegséget.
Argánolaj és E-vitamin gyógyszerészeti szintű keveréke, az emlőrák és a vastagbélrák sejtmintáin növelte a sejthalál arányát és lassította a rákos sejtek növekedését és szaporodását.
Külsőleg
Különleges illata és bőrápoló, bőrfiatalító hatása miatt az argánolajból kitűnő kozmetikai termékek készíthetők. Támogasd bőröd egészségének javítását és fenntartását és vedd fel a versenyt az öregedés jeleivel, akár belsőleg fogyasztva, akár bőrre kenve. Az argánolajat közvetlenül, hígítás nélkül felviheted a bőrödre. Gyulladás csökkentő hatása segítheti a horzsolások, gyulladásos bőrbetegségek vagy égési sérülések mielőbbi gyógyulását.
Különösen ajánljuk a hajszálak és a hajvégek ápolására. A benne lévő E-vitamin és Omega-3 és 6 zsírsavak táplálhatják a hajat, emellett megvédhetnek az UV sugarak károsító hatásától. Nedves vagy száraz hajra is kenheted. Segíthet helyreállítani a száraz, töredezett haj nedvesség- és tápanyagegyensúlyát. Első használatkor, kezdj kis mennyiséggel, és figyeld meg, hogyan reagál a hajad. Zsírosodásra hajlamos haj esetében, érdemes az argánolajat csak a haj végekre felvinni.
Így használd!
Napi 1 teáskanál (2 ml) önmagában fogyasztva vagy salátába, készételbe keverve. Az olaj fogyasztásánál vegyük figyelembe, hogy az eredeti, pozitív tulajdonságait hőkezelés nélkül tartja meg.
Gyerekektől elzárva tartandó! Tárolása fénytől védett, száraz, hűvös helyen javasolt zárt kupakkal.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.