Homoktövis Élet Erő Húsolaj E-Vitaminnal

Homoktövis Élet Erő Húsolaj E-Vitaminnal

Raktáron

HOMOKTÖVIS HÚSOLAJ E-VITAMINNAL (SANDDORN) Javallatok A-, E-, F - vitaminhiány esetén. Fokozza a szervezet ellenálló képességét, gyulladáscsökkentő, késlelteti az öregedés folyamatot, speciális zsírsav összetétele révén csökkenti a vér koleszterinszintjét, s így lassítja az érelmeszesedési folyamatok kialakulását.

1 596 Ft
egységár: 159,59 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997310301253
Kiszerelés:10 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Homoktövis Élet Erő Húsolaj E-Vitaminnal Részletes leírás

HOMOKTÖVIS HÚSOLAJ E-VITAMINNAL (SANDDORN) Javallatok A-,E-,F - vitaminhiány esetén. Fokozza a szervezet ellenálló képességét, gyulladáscsökkentő, késlelteti az öregedés folyamatot, speciális zsírsav összetétele révén csökkenti a vér koleszterinszintjét, s így lassítja az érelmeszesedési folyamatok kialakulását. Kúraszerű alkalmazása esetén elősegíti a testsúly optimalizálását. Egészségesen tartja a bőrt és a hajat.

Növeli a légúti fertőzésekkel szembeni ellenállást. Reumás panaszok kiegészítő kezelésénél jótékony hatású. Elősegíti az öregségi foltok megszűnését. Kúraszerűen javíthatja a sötétben látást, a szemidegek működését. Külsőleg ecsetelve jó hatása van égési sebek, bőrfekélyek, radioaktív kelevények, szájgyulladás, a fejbőr és a bőr - kozmetikai - kezelésére. A Kínai Tudományos Akadémia közleménye szerint gátló hatással van egyes daganatok növekedésére.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

C. Z.2023. 04. 13.

A vásárló nem írt szöveges értékelést.

Anonim Felhasználó2017. 10. 25.

  Krónikus szemszárazságra az eddigi leghatásosabb termék.

Benedek Ildikó2017. 02. 01.

  Élettanilag hasznos összetevői vannak.