Naturpolc makadámdió olaj 50 ml

Naturpolc makadámdió olaj 50 ml

Raktáron

NATURPOLC MAKADÁMDIÓ OLAJ: A megjelenése jellemzően világos, aranysárgás színű , enyhe , de jellegzetes szagú . Magasabb koncentrációjú, egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag, elsősorban palmitolsavban és olajsavban.

1 394 Ft
egységár: 27,88 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8115088394759
Márka:Naturpolc
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturpolc makadámdió olaj 50 ml Részletes leírás

NATURPOLC MAKADÁMDIÓ OLAJ: A megjelenése jellemzően világos, aranysárgás színű , enyhe , de jellegzetes szagú . Magasabb koncentrációjú, egyszeresen telítetlen zsírsavakban gazdag, elsősorban palmitolsavban és olajsavban. Az avasodással szemben ellenálló.
A makadámdió olaj egy sokoldalú hordozó olaj, amelynek alkalmazási köre széles mind a kulináris mind a kozmetikumok világában.
Kiválóan hasznosítható az otthoni serpenyős sütésnél, illetve pácok készítéséhez .Gazdagítja és fokozza a természetes élelmiszerek ízét, és aromáját. Mély sütéshez (bő olaj) nem ajánlott.!
A makadámdió olaj ideális összetevője egy sor kozmetikai terméknek, beleértve a szappanokat , masszázs olajokat , balzsamokat , testápolókat és krémeket.
Sokan úgy gondolják, hogy a makadámdió olaj hasonlóan működik, mint az emberi faggyú , amely természetes módon védi és ápolja a bőrt.
Az olaj regeneráló tulajdonságainak köszönhetően csodálatos hatással van a sérült bőrre, és minőségi összetevő egy új termék előállítása során.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.