Naturtanya vegán d3-vitamin csepp rénszarvaszuzmóból olíva- és MCT olajban oldva 30 ml

Naturtanya vegán d3-vitamin csepp rénszarvaszuzmóból olíva- és MCT olajban oldva 30 ml

Nincs raktáron

A termékünkben használt D3-vitamin, 100%-BAN KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES, NÖVÉNYI EREDETŰ FORRÁSBÓL SZÁRMAZIK, a rénszarvaszuzmóból, vagy másik nevén a valódi rénzuzmóból (Cladonia rangiferina). Ez a világos színű, bokros telepű, talajlakó zuzmófaj, elsősorban magashegyek havasi régiójában, savanyú talajú erdőkben, fenyéreken, illetve a tajga és tundra vegetációkban fordul elő.

Kosárba
EAN kód:5999565081706
Márka:Naturtanya
Kiszerelés:30 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturtanya vegán d3-vitamin csepp rénszarvaszuzmóból olíva- és MCT olajban oldva 30 ml Részletes leírás

A termékünkben használt D3-vitamin, 100%-BAN KIZÁRÓLAG TERMÉSZETES, NÖVÉNYI EREDETŰ FORRÁSBÓL SZÁRMAZIK, a rénszarvaszuzmóból, vagy másik nevén a valódi rénzuzmóból (Cladonia rangiferina). Ez a világos színű, bokros telepű, talajlakó zuzmófaj, elsősorban magashegyek havasi régiójában, savanyú talajú erdőkben, fenyéreken, illetve a tajga és tundra vegetációkban fordul elő. Utóbbi helyeken a rénszarvas egyik fő tápláléka.
A D3-vitamin nélkülözhetetlen (esszenciális) mikrotápanyag, ami sajnos viszonylag kevés élelmiszerben fordul elő, és leginkább UVB-sugárzás hatására képződik a bőrben. A D-vitaminok közül a D2 növényi eredetű, míg a D3-vitamin viszont rendszerint állati eredetű forrásból származik, birkagyapjúban található zsírszerű anyagból, a lanolinból (amelyet gyapjúviasznak is neveznek). Habár vegán életmódot követők számára ideális választás a D2-vitamin, viszont a D3-vitamin forma stabilabb és jobban szívódik fel, valamint a vér 25(OH)D-vitamin szintjét is jobban emeli, ezért a D-vitamin pótlására a D3-vitamin előnyösebb, mint a D2-vitamin.
Összetevők: MCT-olaj (kókuszból), D3-vitamin készítmény [olívaolaj, kolekalciferol (Cladonia rangiferina zuzmóból)], antioxidáns (alfa-tokoferol).
Adagok száma a termékben: 20-40
Adagolási javaslat: Gyermekeknek napi 15 csepp, felnőtteknek napi 30 csepp, közvetlenül a szájba cseppentve.
Hatóanyag a napi adagban (15/30 cseppben): D3-vitamin: 50 µg (1000%*) (2000 NE**)/100 µg (2000%*) (4000 NE**). *NRV: Felnőttek számára javasolt napi beviteli referenciaérték.
**NE: Nemzetközi Egység. Laktóztartalom:

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.