Propur csepp
Propur csepp - 1.
Propur csepp - 2.

Propur csepp

Raktáron

A Propur csepp kísérletileg igazolt legfontosabb gyógyhatásai: gyulladáscsökkentő, a szervezet védekezőképességét erősítő, étvágyfokozó, fertőtlenítő, helyi érzéstelenítő, hajszálér rugalmasságát fokozó hatás.

3 632 Ft
egységár: 72,65 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997494100017
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Propur csepp Részletes leírás

A Propur csepp kísérletileg igazolt legfontosabb gyógyhatásai: gyulladáscsökkentő, a szervezet védekezőképességét erősítő, étvágyfokozó, fertőtlenítő, helyi érzéstelenítő, hajszálér rugalmasságát fokozó hatás.

A Propur csepp megelőzésre - kúraszerűen - 2 hétig alkalmazható. Enyhe fertőzések és gyulladások kezelésére (önállóan) 4-5 napig alkalmazható.

Alkalmazása ajánlható:általános erősítésre, étvágy javítására,enyhe fertőzések miatti szájüregi és felső légúti megbetegedések megelőzésére illetve enyhítésére önállóan vagy a gyógyszeres terápia kiegészítéseként, gyomor-, bél- és húgyivar-rendszerben fellépő gyulladások mérséklésére.

Felhasználás: Naponta 2-3-szor lehet a készítményt szedni, 20 cseppet cukorra vagy kenyérre cseppentve.

A készítmény nem alkalmazható a propolisz vagy virágpor iránti túlérzékenység (allergia) esetén! A készítmény alkoholtartalmát figyelembe kell venni terhesség, szoptatás idején, gyermekkorban, máj-, cukor és vesebetegség valamint epilepszia esetén.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.