Virde homoktövis magolaj e-vitaminnal 100% 50 ml

Virde homoktövis magolaj e-vitaminnal 100% 50 ml

Raktáron

A homoktövis olaj a karotinoidok és más biológiailag aktív anyagok fontos természetes forrása. Hozzájárul a szervezet természetes védekezőképességéhez és támogatja az immunrendszert. Kedvezően hat az emésztőrendszer működésére, serkenti az anyagcserét és erősíti a szív- és érrendszert.

3 535 Ft
egységár: 70,71 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:8594062351467
Márka:Virde
Kiszerelés:50 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Virde homoktövis magolaj e-vitaminnal 100% 50 ml Részletes leírás

A homoktövis C-vitamin tartalma 10-szerese a citroménak. Több C-vitamin van benne, mint a sárgarépában, a kiviben vagy az eperben. Ezenfelül a homoktövis gazdag A-vitaminban, B1-, B2-, B6-, B8-, B9-vitaminokban, K-vitaminban és P-, PP-vitaminban. E-vitamin tartalma magasabb a búzáénál vagy a kukoricáénál. Az E-vitamin segít megvédeni a sejteket az oxidatív stressztől.

Használata: 1 kiskanál naponta 1-3 alkalommal (azaz 5-15 ml).

Ne használja 3 évesnél fiatalabb gyermekeknél. Kisgyermekek elől elzárva tartandó. A termék nem helyettesíti a változatos étrendet. Ne lépje túl a termék napi fogyasztásra ajánlott tételét. Száraz helyen, 5 és 25 °C közötti hőmérsékleten tárolandó. Fénytől és hőforrástól védeni kell.

Összetevők: homoktövis 100% magolaj (karotinoid tartalom 180mg/100g) 4,975ml, E-vitamin (alfa-tokoferol, antioxidáns) 25mg napi 5ml olajban (208% DOC: referencia tápértéknek felel meg).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.