Flavin 7 h prémium ital 500 ml

Flavin 7 h prémium ital 500 ml

Raktáron

Megújult prémium összetétel, megnövelt hatóanyag tartalommal, megújult kiszerelésben. Kiemelt antioxidáns védelem a hétköznapokban. .

17 628 Ft
egységár: 17 627,87 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999567720696
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Flavin 7 h prémium ital 500 ml Részletes leírás

A prémium hatóanyagok:  Apigenin, Hesperidin, Kaempferol, Qvercetin, Myricetin, Rezveratrol, és Sylimarin  jótékony hatásai széles körű laboratóriumi vizsgálatokkal és epidemiológiai megfigyelésekkel igazoltak. Flavin7 Prémium ital hidrogénnel dúsítva!A legerősebb flavonoidok magas antioxidáns kapacitással! A gyümölcskoncentrátum jelentős mértékben tartalmaz bioflavonoidokat és erős redukciós képessége révén ORP-400 mV értékkel bír.

Az ORP érték egy oldat oxidációs és redukciós képességét jelző szám. Minél alacsonyabb az ORP érték, annál redukálóbb az oldat. A legerősebb oxidáló anyagok között az oxigén mellett többek között a savas eső és a klórozott víz is szerepel.

A flavonoidok, illetve bioflavonoidok elnevezés egy vegyületcsoportot jelöl, melynek tagjai hasonló kémiai alapvázzal rendelkeznek, és amelyek főként a gyümölcsök héjában, magjában találhatók meg. Neves tudósok igazolták- például a Nobel-díjas Szent-Györgyi Albert- már 1936-ban, hogy ezeknek a növényeknek alapvető fontosságú szerepük van, s az emberi szervezetben vitaminszerű hatást fejtenek ki. A növények a saját immunvédelmükhöz termelik a flavonoidokat, amik védik a növényt a kártevőkkel, vírusokkal, baktériumokkal, gombákkal szemben.Védelmet biztosítanak továbbá a szabadgyökök ellen, segítik a növekedést szabályozó enzimek termelését, és a növények pigmentjeiként kiszűrik a nap káros sugárzását.Szerepet játszanak a növény ízének és színének kialakításában.

A tudományos vizsgálatok jelentős számban szólnak a flavonoidok daganatellenes hatásáról, szív- és az érrendszer egészségének védelméről, az immunrendszer erősítéséről. Lassítják a sejtek öregedésének folyamatát. Szabályozzák az LDL („rossz” koleszterin) és a vérzsír (serum triglycerid) szintet. Gyulladáscsökkentők, a diabetes mellitus (cukorbetegség) hosszú távú szövődményeinek kialakulását előzik meg, továbbá antivirális, antibakteriális, antiallergén hatással is rendelkeznek. Ezen hatóanyagok fogyasztásával csökkenthető a környezeti hatások által szervezetbe kerülő, valamint az ott keletkezett oxidatív szabadgyökök romboló hatása, védve ezzel a sejteket, biztosítva azok zavartalan működését. A vörösszőlő segítheti az érrendszer optimális működését, javíthatja a keringést. Antioxidáns tulajdonsága révén, segíthet megvédeni a sejteket a szabadgyökök romboló hatásától.

A flavonoidok főbb hatásterületei:-Gyulladásgátló-csökkentheti a kemoterápia mellékhatásait-daganatellenes hatás-immunrendszer erősítése-hajszálerek erősítése-serkenti a vörösvérsejt képzést-érelmeszesedés csökkentése-enyhe vízhajtó

Hatóanyagok:  100ml-ben  Össz polifenol 5000mg, ebből flavonoid 3850mg

Összetevők:  Szűrt- tisztított víz, Flavin7 Bioflavonoid Prémium Complex (vörös szőlől mag- héj-, cirok mag- héj-,  feketeszeder mag- héj-, feketecseresznye mag- héj-,  feketeribizli mag- héj-,  bodza héj-,  szilva héj-, alma héj szárított őrleményei), Sophora Japonica L. kivonat (Kvercetin 98%), Dióbél kivonat (Myricetin 80%), Máriatövis kivonat (Sylimarin 80%), Poligonum cuspidatum gyökér kivonat (Resveratrol 98%), Kamilla virág kivonat (Apigenin 70%), Keserű narancs kivonat (Hesperidin 90%), színezék: antocianidin (enocianin), édesítőszer: Stevia rebaudiana Bertoni levél extract (Steviol-glikozid 95%, E 960 REB-A), Sophora Japonica L. kivonat (Kaempferol 98%)

Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl.Fogyasztás előtt rázza fel!



Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.