Dr.Chen Beauty Slim Kollagén Italpor

Dr.Chen Beauty Slim Kollagén Italpor

Raktáron

AZ ÖRDÖGNYELV HATÓANYAGÁVAl.

3 671 Ft
egységár: 122,38 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561420769
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Beauty Slim Kollagén Italpor Részletes leírás

Beauty Slim Kollagén italpor - 30db

AZ ÖRDÖGNYELV HATÓANYAGÁVAL (GLÜKOMANNÁN)

Az italpor természetes növényi eredetű jól duzzadó rostokat tartalmaz, melyek támogatják a fogyókúrás diéta eredményességét. A glükomannán (konjak-mannán) a csökkentett energiatartalmú étrend keretein belül hozzájárul a testtömegcsökkentéshez. Az étkezés részeként fogyasztott zabból és árpából származó béta-glükán hozzájárul az adott étkezést követő vércukorszint-emelkedés csökkentéséhez. A béta-glükánok hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához. A rozsrost hozzájárul a normál bélműködéshez. A króm hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, részt vesz a makrotápanyagok normál anyagcseréjében.

Összetevők: béta-glükán (zabból, árpából és rozsból származó), glükomannán rost, ananász gyümölcs kivonat, acai gyümölcs kivonat, kollagén, króm-pikolinát

Hatóanyagok napi 2 tasak italporra: béta-glükán: 4 g, glükomannán: 3 g, kollagén: 400 mg, króm: 80µg (NRV 200%), rozsból származó rost: 1,32 g. NRV = felnőttek számára ajánlott napi bevitel.

Adagolás/Felhasználás: Napi 2x1 tasakból készült italpor elfogyasztása javasolt vízben, egyéb folyadékban vagy joghurtban elkeverve.

OÉTI Nyilvántartási szám: 13733/2013

Figyelmeztetés: Gyermekek elől elzárva tartandó! Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A glükomannán tartalmú italport sok folyadékkal kell fogyasztani, hogy biztosan a gyomorba kerüljön, hiszen erélyes duzzadóképessége miatt el kell kerülni, hogy a nyelési szakaszban maradjon. Nyelési nehézségekkel küzdők számára fogyasztása körültekintően javasolt. A zabból és árpából származó béta-glükán kedvező hatása az étkezés részeként történő napi 3 g bevitelével érhető el.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.