Fitrade collagen 5000 ananász ízű 1000 ml

Fitrade collagen 5000 ananász ízű 1000 ml

Raktáron

Biztosítsd a szervezeted számára szükséges kollagén és hialuronsav utánpótlást a FITRADE COLLAGEN 5000 termékünkkel! Biztosak vagyunk benne, hogy ananász íze az első kortytól kedcenceddé válik. Testsúlycsökkentés ideje alatt és izomtömeg növelésekor a bőrünknek hirtelen kell alkalmazkodnia az új testképünkhöz.

547 Ft
egységár: 0,55 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999885423750
Márka:Fitrade
Kiszerelés:1000 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Fitrade collagen 5000 ananász ízű 1000 ml Részletes leírás

Biztosítsd a szervezeted számára szükséges kollagén és hialuronsav utánpótlást a FITRADE COLLAGEN 5000 termékünkkel! Biztosak vagyunk benne, hogy ananász íze az első kortytól kedcenceddé válik.
Testsúlycsökkentés ideje alatt és izomtömeg növelésekor a bőrünknek hirtelen kell alkalmazkodnia az új testképünkhöz. A bőrünk a kollagén által biztosított rugalmasság hiányában fogyás során megereszkedhet, gyors izomtömeg gyarapodáskor pedig striák alakulhatnak ki, melyek örök nyomot hagyhatnak testünkön.
Pótold a szervezeted számára szükséges kollagént a FITRADE COLLAGEN 5000 sportitalokkal! Kiemelkedő mennyiségű, prémium Peptan® kollagénnel és hialuronsavval, közönségkedvenc ízekkel és természetesen a megszokott FITRADE egyediséggel.
5000 mg Peptan® kollagén a feszes, rugalmas és hidratált bőrért.
10 mg C hialuronsav a kollagén hatásának maximális támogatásáért.
Természetes ásványvízből, mesterséges színezéktől mentesen és persze zéró cukortartalommal!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.