Naturcomfort Magyar flexigén, kollagénnel, ásványi anyagokkal és vitaminokkal 480 ml

Raktáron

A kollagén termelődése a szervezetben 20-25 éves kor körül már lelassul, majd 50-60 éves kor körül szinte teljesen megáll. Ezért szükséges pótolni a szervezet számára vagy serkenteni kell a képződését.

18 975 Ft
egységár: 39,53 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999887042287
Márka:Magyar Családi
Kiszerelés:480 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturcomfort Magyar flexigén, kollagénnel, ásványi anyagokkal és vitaminokkal 480 ml Részletes leírás

A kollagén termelődése a szervezetben 20-25 éves kor körül már lelassul, majd 50-60 éves kor körül szinte teljesen megáll. Ezért szükséges pótolni a szervezet számára vagy serkenteni kell a képződését. Ugyanis többek között ez védi az ízületeket a kopástól. Olyannyira szüksége van a szervezetnek a kollagénre, mint az autó motorjának az olajozásra.



A Flexigén kollagén italt összetevői alapján ajánljuk:




az ízületek rugalmasságának helyreállításához, a sérült ízületek ápolásához,
az egészséges ízületek, csontsejtek, ín-sejtek, porc-sejtek (összefoglaló néven fibrolastok) állapotához szükséges anyagok termelődésének, képződésnek serkentéséhez,
sérült, vagy súlyosan gyulladt ízület, porc által okozott fájdalmak enyhítésére
komolyabb ízületi panaszok kezelésére is alkalmazható, mely kopásos, vagy kinövéses eredetű és állandó fájdalmat okoz,
a bőr rugalmasságának növeléséhez, haj és köröm ápolásához
az erek állapotának karban tartásához


Komolyabb ízületi panaszok kezelésében is nagyon fontos szerepe van a kollagénnek A kollagén felelős az ízületek működéséért is, ezért épségének megőrzése feltétlenül szükséges, minden korosztály számára. A hidrolizált kollagén fogyasztása serkenti a kollagén regenerálódását, csökkenti és megakadályozza az ízületi fájdalmat. Ezen túl megakadályozza a csontsűrűség csökkenését, stimulálja a csontképző sejteket, javítja a kalcium felszívódását, a bőr öregedése ellen küzd, javítja a bőr rugalmasságát. A NaturComfort Magyar Flexigén ital is hidrolizált kollagént tartalmaz.



A kollagén, vitaminok és ásványi anyagok együttesen kiváló hatást nyújtanak a Flexigénben A Flexigén D3-vitamin tartalma, a kalcium és a foszfor szintjét szabályozza a vérben, a kalcium hasznosításában, az erős csontozat kialakításában jelentős szerepet játszik. A hialuronsav sok vizet képes megkötni, ezáltal javítja a bőr szerkezetét, növeli a hidratáltságát, biztosítja ízületei rugalmasságát, flexibilitását.



Mitől egyedi a Flexigén kollagén ital?




A Flexigén kollagén ital a vitaminokat, ásványi anyagokat liposzómás formában tartalmazza, ezért ezen anyagok biohasznosulása akár 94% feletti.
A Flexigén kollagén italban található zöld tea kivonat 95% polifenol tartalommal és szerves kén (MSM– metil-szulfonil-metán) rendelkezik. Mivel napjainkban, étrendünkben az Omega 3, Omega6 arány eltolódott a túlzott mennyiségű Omega6 zsírsav felé, ezért a sejtjekben lévő lisosomák megrepednek és belőlük MMP enzimek (matrix-metalloproteinázok) szabadulnak ki. Ezek egyrészt károsítják testünk kollagén hálóját, másrészt gyulladást okozhatnak. A Flexigénben lévő polifenolok és az MSM blokkolják ezeket az enzimeket, így védik az ízületeket a gyulladástól, védik a kollagén mátrixot, és a kötőszöveteket a leépüléstől.
A harmadik egyedi tényező a C-vitamin, L-lizin és L-prolin hármas kombinációja. A kollagén ital biztosítja a szervezet számára a kollagén beépüléséhez szükséges aminosavakat. Ezen túl serkenteni kell a fibroblastok (kötőszöveti sejtek) képződését, hogy a kollagén mátrix felépítése hatékonyan elinduljon. A C-vitamin, L-lizin, L-prolin ezt együttesen, hatékonyan segíti, a fibroblastok számát akár 40 %-al is megemelheti.


Főbb összetevők: kollagén (3000 mg), MSM, (100 g), D3 vitamin (400 NE), hialuronsav, cink (15 mg), szelén (55 µg), mangán (2 mg), pantoténsav, E-vitamin (12 mg), A-vitamin (800 µg), C-vitamin (250 mg), L-lizin (100 mg) és L-prolin (50 mg), pantoténsav (10 mg), hialuron sav (25 mg), zöld tea kivonat (10 mg).


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.