Netamin halkollagén peptidek 200 g

Netamin halkollagén peptidek 200 g

Raktáron

Hidrolizált, I-es típusú halkollagén peptidek. Könnyen, gyorsan oldódó por, semleges ízzel és illattal, így vízbe keverve is fogyasztható. Maximális sejtszintű felszívódás, optimális hasznosulás. A kollagén szervezetünk legnagyobb mennyiségben előforduló fehérjéje, „ragasztóanyag”, mely szó szerint összetartja a testünket.

8 292 Ft
egységár: 41,46 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999887317125
Márka:Netamin
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin halkollagén peptidek 200 g Részletes leírás

Hidrolizált, I-es típusú halkollagén peptidek. Könnyen, gyorsan oldódó por, semleges ízzel és illattal, így vízbe keverve is fogyasztható. Maximális sejtszintű felszívódás, optimális hasznosulás.

A kollagén szervezetünk legnagyobb mennyiségben előforduló fehérjéje, „ragasztóanyag”, mely szó szerint összetartja a testünket. Elnevezése is a görög kólla szóból ered, mely ragasztót jelent. Bőrünk 75-80%-át kollagén alkotja, de fő szerkezeti építője a hajnak, körömnek, csontoknak, inaknak, porcoknak, izmoknak és ereknek is.
Sajnos a kollagén egyik legnagyobb ellensége maga az idő: 25 éves kortól évente kb. 1,5%-kal csökken a szervezetünk kollagénszintje. Emellett olyan tényezők is fokozzák ezt a negatív folyamatot, mint az UV-sugárzás, dohányzás, stressz, helytelen táplálkozás és genetikai adottságok.
A termékünkben megtalálható Naticol® BPMG kollagént a francia Weishardt cég állítja elő, mely több mint 170 év tapasztalattal rendelkezik ezen a területen. A legjobb minőségű alapanyagokból, gyengéd enzimatikus folyamat segítségével jön létre az egyedülálló aminosav-profillal rendelkező kollagén.
A halkollagén más forrásból származó kollagénekhez viszonyítva előnyösebb választás azoknak is, akik kerülik az emlősökből készült ételeket akár egyéni megfontolásból, akár azok Neu5Gc tartalma miatt (pl. autoimmun vagy emésztőszervi betegségekben szenvedők).

Egyéb információk a Netamin halkollagén peptidekről:

Összetevők:
100% hidrolizált halkollagén (Naticol® halkollagén peptidek)

Az ajánlott mennyiség napi 5 gramm (egy csapott teáskanál), amely folyadékban elkeverve fogyasztandó.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.