Bioco Porc-Izom Csont Komplex Kondroitinnel 60 db

Bioco Porc-Izom Csont Komplex Kondroitinnel 60 db

Raktáron

Megújult változat, kondroitinnel kiegészítve,  csontrendszerük, izomműködésük egészségének megőrzésére.

4 740 Ft
egységár: 78,99 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5998607103437
Márka:BioCo
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioco Porc-Izom Csont Komplex Kondroitinnel 60 db Részletes leírás

Bioco porc&izom csont komplex 60db

Alkalmazása javasolt mindazoknak, akiknek fokozottan érdemes odafigyelni csontrendszerük,
izomműködésük egészségének megőrzésére, mert például:túlsúllyal küzdenek, sportolnak, folyamatos álló illetve nehéz fizikai munkát végeznek, idősebb korúak.

Ahogy a mozgást sem lehet túl korán vagy túl későn elkezdeni, úgy az ízületeinkkel, csontrendszerünkkel való törődés sem korhoz kötött. Életvitelünk, egészségi állapotunk határozza meg az igényeinket.

Ha fokozott ízületi terhelés miatt fennálló porc- vagy ízületi rendellenesség jeleit tapasztaljuk, érdemes lehet megfontolni a BioCo Porc & Izom Csont Komplex fogyasztását.  

Adagolás: Felnőttek számára naponta 3 filmtabletta szedése javasolt. A tablettákat étkezés közben vagy után, bő folyadékkal javasolt bevenni. Nyelési nehézség esetén a tabletta kettétörhető, vagy porítható.

Összetevők: glükozamin-szulfát-kálium-klorid (rák/héjas állat eredetű); kalcium-karbonát; metil-szulfonil-metán (MSM); tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz); fényező anyagok (zsírsavak, polivinil-alkohol, polietilénglikol); kondroitin-szulfát-nátrium; kollagén peptidek; L-aszkorbinsav; színezékek (titán-dioxid, vas-oxidok); cink-citrát; csomósodást gátló (szilícium-dioxid); réz-glükonát; mangán-szulfát;kolekalciferol

Hatóanyag: Glükozamin-szulfátot, kondroitin-szulfát-nátriumot, MSM-et, kollagén peptideket, valamint vitaminokat és ásványi anyagokat tartalmazó étrend-kiegészítő filmtabletta.

Fontos figyelmeztetés: Fogyasztása terhes és szoptató anyáknak, gyermekeknek és véralvadást gátló gyógyszert szedők számára nem ajánlott. Az étrend-kiegészítő fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, változatos, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A készítményt tartsa gyermekektől elzárva! A napi ajánlott mennyiséget ne lépje túl! A termék rák/héjas állat eredetű glükozamin-szulfátot tartalmaz, ezért a készítmény fogyasztása szigorúan tilos, ha érzékeny vagy allergiás tüneteket észlel rákfélék, kagylók, esetleg puhatestű állatok fogyasztása során!


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2023. 07. 24.

  Kúraszerűen szedem.

  -