Bioheal máriatövis forte kapszula 70 db

Raktáron

A máriatövis májvédő hatása régóta ismert. Termékünkben kolinnal valamint gyermekláncfű és szagtalan fokhagyma kivonattal egészítettük ki, melyek hozzájárulnak a máj normál működésének fenntartásához.

4 174 Ft
egységár: 59,62 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999088301756
Márka:Bioheal
Kiszerelés:70 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Bioheal máriatövis forte kapszula 70 db Részletes leírás

A máriatövis májvédő hatása régóta ismert. Termékünkben kolinnal valamint gyermekláncfű és szagtalan fokhagyma kivonattal egészítettük ki, melyek hozzájárulnak a máj normál működésének fenntartásához.

A máriatövis májvédő hatása régóta ismert. A benne található szilimarinnak köszönhetően hozzájárul a máj egészségének védelméhez. A fokhagyma rengeteg élettanilag kedvező hatással bír, többek között a máj működését is segíti. Ezen kívül termékünket gyermekláncfű kivonattal, mely a máj normál működését segíti, illetve kolinnal egészítettük ki. A kolint korábban a B-vitaminok közé sorolták, ám kiderült, hogy testünk képes előállítani ezt a vegyületet – viszont nem elegendő mértékben. Fő forrása a máj és a tojás, hozzájárul a normál zsíranyagcseréhez, illetve a normál májműködést segíti.
Ön tudta, hogy…?
a máriatövis hozzájárul a máj normál működéséhez, illetve védelméhez, valamint a méregtelenítő képességéhez
a fokhagyma hozzájárul a máj normál kiválasztásához és vízelvezetéséhez
a kolin és a gyermekláncfű hozzájárul a normál májműködés fenntartásához

Adagolás: Napi egy kapszula, 2 dl folyadékkal.

Összetevők: máriatövis (Sylibum marianum) kivonat, L-kolin-bitartarát, tömegnövelő szerek (kalcium foszfátok, mikrokristályos cellulóz), zselatin, gyermekláncfű (Taraxacum officinale) kivonat, szagtalan fokhagyma (Allium sativum) kivonat, csomósodást gátló anyagok (zsírsavak magnéziumsói, szilícium-dioxid).

Hatóanyag mennyiség
1 kapszulában
Máriatövis kivonat
210 mg
amelyből szilimarin
147 mg
Fokhagyma kivonat
50 mg
amelyből allicin
1,5 mg
Kolin
85 mg
Gyermekláncfű kivonat
70 mg

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.