Biotech Creatine PH-X kapszula

Biotech Creatine PH-X kapszula

Raktáron

PUFFERELT KREATIN FORMULA NORMÁL MÉRETŰ KAPSZULÁKBAN. 1 ADAGBAN: • 1500 mg pufferelt kreatinFedezd fel a kreatin erejét, ha fokozni szeretnéd teljesítményedet a rövid, sorozatos, nagy intenzitású gyakorlatoknál! A napi 2 adag Creatine pH-X 3000 mg pufferelt kreatint tartalmaz.

5 238 Ft
egységár: 58,2 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999076234233
Márka:BioTech USA
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Biotech Creatine PH-X kapszula Részletes leírás

PUFFERELT KREATIN FORMULA NORMÁL MÉRETŰ KAPSZULÁKBAN.

1 ADAGBAN:
• 1500 mg pufferelt kreatin

Fedezd fel a kreatin erejét, ha fokozni szeretnéd teljesítményedet a rövid, sorozatos, nagy intenzitású gyakorlatoknál! A napi 2 adag Creatine pH-X 3000 mg pufferelt kreatint tartalmaz. A kedvező hatás napi 3 g kreatin bevitelével érhető el.
Felhasználási javaslat: Naponta 4-6 Creatine pH-X kapszula. Reggel 2 kapszula éhgyomorra. Fogyassz két kapszulát 80 perccel edzés előtt, a másik kettőt pedig 20 perccel edzés után.

Kiszerelés:
kapszula, 90 kapszula (45 adag), 210 kapszula (105 adag)

Felhasználási javaslat:
Fogyasszon napi 4-6 kapszulát naponta. Reggel 2 kapszulát éhgyomorra, edzés előtt 80 perccel 2 kapszulát, edzés után 20 perccel újabb két kapszulát. (Ajánlás: 60 perccel az edzés előtt fogyasszon 100 g szénhidrátot egy nagy pohár vízzel).

Figyelmeztetés:
Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! A termék nem helyettesíti a változatos étrendet és a kiegyensúlyozott életmódot! A terméket kisgyermek elől elzárva kell tárolni. A kedvező hatás minimum 3 g kreatin napi bevételével érhető el.
A készítmény szedése előtt konzultáljon orvosával! Felbontás után a dobozt jól zárja vissza! Terhes vagy szoptató anyáknak és 18 éven aluliaknak fogyasztása nem javasolt!
Allergén információ: E102, E110, E129: A gyermekek tevékenységére és figyelmére káros hatást gyakorolhat.
Minőségét megőrzi (nap/ hó / év):
lásd a csomagoláson jelzett időpontig.
Tárolás: 5°C és 30°C közötti hőmérsékleten, 70% relatív páratartalom alatti, közvetlen hőtől, napfénytől és nedvességtől védett helyen tárolandó!
Származási hely: EU

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.