Degasin 280mg kapszula 32 db

Degasin 280mg kapszula 32 db

Raktáron

'Önnel is előfordul néha, hogy puffadt és kellemetlenül feszül a hasa egy-egy étkezést követően? Ebben semmi szokatlan nincs. Az emberek 69%-a szenved felfúvódástól étkezések után. Szerencsére ezek a tünetek kezelhetők.

2 811 Ft
egységár: 87,83 Ft / db
Kosárba
EAN kód:8596024009362
Márka:Degasin
Kiszerelés:32 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Degasin 280mg kapszula 32 db Részletes leírás

"Önnel is előfordul néha, hogy puffadt és kellemetlenül feszül a hasa egy-egy étkezést követően? Ebben semmi szokatlan nincs. Az emberek 69%-a szenved felfúvódástól étkezések után. Szerencsére ezek a tünetek kezelhetők.

A Degasin® szimetikon hatóanyagú orvostechnikai eszköz, mely gyógyászati segédeszköznek minősül. A szimetikon fiziológiailag semleges hatóanyag (nem szívódik fel a szervezetben). A gyomor-bélrendszerben jelenlévő légbuborékok felületi feszültségének csökkentésével hat, azaz lehetővé teszi szétbomlásukat.
Hatásmechanizmus

A szimetikon egy fiziológiailag semleges habzásgátló szer, ami a gyomor-bél rendszerben levő légbuborékok felületi feszültségét csökkenti, ezáltal lehetővé teszi a buborékok kipukkadását és felszívódását, így csökkenti a gázképződést, a puffadást és a hasfeszülést. A szimetikon nem szívódik fel, nem lép kölcsönhatásba magával a szervezettel. A hasi területek képalkotó vizsgálatainak (röntgen, ultrahang-vizsgálat és endoszkópos eljárások) előkészítésében is használják, hogy a képet elhomályosító gázárnyékokat eltávolítsák.


?A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Összetevők: 280 mg szimetikon, lágykapszulatok: szarvasmarha zselatin, glicerin, tisztított víz, titán-dioxid (E171), Sunset Yellow FCF (E110), azorubin (E122)."

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.