Dr.Chen Anti-Stressz Gyógynövény+Vitamin Kapszula

Raktáron

Anti-stressz gyógynövénykivonat és vitamin kapszula, 60 db.

2 762 Ft
egységár: 46,04 Ft / kapszula
Kosárba
EAN kód:5999561422275
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 kapszula
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Anti-Stressz Gyógynövény+Vitamin Kapszula Részletes leírás

Anti-Stressz Gyógynövény + Vitamin
A stresszmentes hétköznapokért

A stresszel szembeni ellenállóképesség fokozásához fejlesztett étrend-kiegészítő kapszula gyógynövényekkel és vitaminokkal a problémamentes hétköznapokért.

Összetevők: kínai kúszómagnólia (Schizandra sinensis), rózsagyökér-kivonat (Rhodiola rosea), zselatin, indiai ginseng (Ashwagandha - Withania somnifera), L-triptofán, indiai ginseng-kivonat (Ashwagandha - Withania somnifera), B1-vitamin (tiamin-hidroklorid), B6-vitamin (piridoxin-hidroklorid), színezék (titán-dioxid, vas-oxid, indigókármin)

Adagolás: naponta 1-2 kapszula folyadékkal bevéve.
Tárolás: száraz, hűvös helyen.

Minőségét megőrzi: a csomagolás alján jelzett időpontig.
OGYÉI notifikációs szám: 25936/2021

A kínai kúszómagnólia (Schizandra sinensis) adaptogén gyógynövény, mely növelheti a stresszhez való alkalmazkodás képességét.

A rózsagyökér (Rhodiola rosea) segíti a stresszhez való alkalmazkodást, a koncentrációt és a mentális teljesítményt stressz esetén.

Az indiai ginseng (Ashwagandha - Withania somnifera) hozzájárul a szervezet stressztűrő képességéhez, segíti fenntartani az energiát és a vitalitást. Támogatja a fizikai és mentális jóllétet, az érzelmi egyensúlyt.

A B1-vitamin hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához.

A B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. 

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. A Withania somnifera 12 éven aluli gyermeknek, várandós és szoptató kismamáknak nem ajánlott.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.