Dr.Chen Béta-Glükán+Szelén Kapszula

Dr.Chen Béta-Glükán+Szelén Kapszula

Nincs raktáron

Az immunrendszer jó működéséért.

Kosárba
EAN kód:5999561421018
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Béta-Glükán+Szelén Kapszula Részletes leírás

Béta-glükán + Szelén kapszula - 60db

A szelén hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez, támogatja a pajzsmirigy megfelelő működését. A béta-glükánok hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához.
Béta-glükán 1,3 /1,6 D tartalmú étrend-kiegészítő készítmény szelénnel

Összetevők: Béta-glükán (1,3 / 1,6 D) kivonat, zselatin, szelénes élesztő.

Aktív anyagok napi 3 kapszulára: béta-glükán (1,3 / 1,6 D) kivonat: 1140 mg, szelén: 165 µg (NRV 300%). NRV= felnőttek számára ajánlott napi bevitel

Adagolás: naponta 3 x 1 kapszula bevétele javasolt bőséges folyadékkal lenyelve.

Figyelmeztetés: Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.