Dr.Chen Diozmin + Heszperidin Kapszula

Dr.Chen Diozmin + Heszperidin Kapszula

Raktáron

Vadgesztenye kivonattal az erek egészségéért.

3 403 Ft
egységár: 56,72 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561421063
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen Diozmin + Heszperidin Kapszula Részletes leírás

Diozmin Heszperidin kapszula - 60db

Vadgesztenye kivonattal az erek egészségéért.

A készítmény fő hatóanyagai a diozmin és a heszperidin, a flavonoidok családjába tartozó antioxidánsok. A vadgesztenye kivonat támogatja a keringési rendszer megfelelő működését, segít fenntartani az egészséges vénás keringést. A C-vitamin hozzájárul a kollagén képződéshez, ezáltal az erek normál állapotának és működésének fenntartásához, és hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez. Összetevők: diozmin, zselatin, vadgesztenye kivonat (Aesculus hippocastanum), C-vitamin (aszkorbinsav), heszperidin.

Adagolás: Napi 2 x 1 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve.

Aktív anyagok napi 2 kapszulára:
diozmin: 450 mg,
heszperidin: 50 mg,
vadgesztenye kivonat: 100 mg,
C-vitamin: 80 mg (NRV 100%).
NRV = napi beviteli referenciérték felnőttek számára


Ne lépje túl az ajánlott napi adagot! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.