Dr.Chen King of King's férfi kapszula

Dr.Chen King of King's férfi kapszula

Raktáron

Akiknek fontos a teljesítmény.

2 040 Ft
egységár: 40,79 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999883802892
Márka:Dr.Chen
Kiszerelés:50 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.Chen King of King's férfi kapszula Részletes leírás

King of Kings kapszula férfiaknak
étrend-kiegészítő

Kiszerelés: 500 mg x 50 db

A ginseng gyökér segít a fáradtság és kifáradás enyhítésében, stressz esetén és lábadozási időszakban. Hatóanyagainak köszönhetően támogatólag hat a vérkeringésre, ezáltal serkenti az agyi teljesítményt, a memóriát, a szellemi és fizikai aktivitást, valamint a vitalitást. Támogatja a szervezet természetes védekező rendszerét, antioxidánsként védi a sejteket a káros szabad gyökökkel szemben.

A csűdfű gyökér (Astragalus) támogatja a szellemi és fizikai kiegyensúlyozottságot, és a vese kiválasztó funkcióját. Hozzájárul a keringési rendszer megfelelő működésének fenntartásához, a normál vérnyomás és vércukorszint megőrzéséhez. Antioxidánsként támogatja az immunrendszert.

Az Angelica sinensis (angyalgyökér) hatóanyagai támogatják az urogenitális rendszer és a keringési rendszer normál működését, a vér megfelelő oxigén szállítását, és a védekező rendszert.

Adagolás (felhasználás): naponta 2 x 2 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve

Összetevők: Astragalus membranaceus (csűdfű) gyökér, Angelica sinensis gyökér, Panax ginseng gyökér, zselatin.

Aktív anyagok napi 4 kapszulára: ginseng gyökér: 280mg, astragalus gyökér: 1000mg, angelica gyökér: 320mg

Figyelmeztetés: Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó. Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Gyermekek, várandós és szoptató kismamák nem használhatják!

 

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Vásárlók átlagos értékelése:

Anonim Felhasználó2018. 12. 12.

  Érezhető némi pozitív hatás

Zoli2018. 09. 05.

  Az elmúlt hónapokban már nagyon fáradt voltam már úgy ébredtem. Amióta szedem ez teljesen megszűnt. Most nem kell este hatkor lefeküdnem aludni, elég 9-11 órakor és reggel 5-6 felé magamtól ébredek nem kell ébresztő óra. Újra fitt vagyok egész nap és este sem úgy esek az ágyba hogy végre egész nap ezt vártam, tényleg van energiám erőm az egész naphoz.

Anonim Felhasználó2018. 03. 30.

  ugy érzem hatásos

Anonim Felhasználó2017. 03. 10.

  Már a második doboznál tartok és a annyi a hatása,hogy a nap végén sem érzem azt a kimerültséget!

Anonim Felhasználó2016. 12. 20.

  még most kezdtem szedni,nem ismerem!

GáborBá'2016. 07. 16.

  A terméket nincs még egy hete, hogy megkaptam és szedem. Ép ésszel elképzelhetetlen, hogy ennyi idő alatt bármiféle hatásról véleményt lehessen alkotni. Felesleges tehát efféle kérdéssel zaklatni a vásárlót.

Anonim Felhasználó2016. 06. 22.

  csak pár napja szedem, még nem tudok véleményt mondani

István2016. 05. 06.

  Nem éreztem hatását

Még több mutatása