Dr.chen porc-joint easy move tabletta 60 db

Dr.chen porc-joint easy move tabletta 60 db

Raktáron

Természetes hialuronsavval és az ízületek számára hasznos összetevőkkel Könnyed mozgás, rugalmas ízületek – Glükózamin, hialuronsav, kollagén, mukopoliszacharid, ördögcsáklya-kivonat és mangán tartalmú étrend-kiegészítő tabletta Magas hatóanyagtartalmú (tablettánként 900 mg glükózamin-szulfát), és további hasznos hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény.

4 856 Ft
egységár: 80,94 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999561422329
Márka:Dr Chen
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Dr.chen porc-joint easy move tabletta 60 db Részletes leírás

Természetes hialuronsavval és az ízületek számára hasznos összetevőkkel

Könnyed mozgás, rugalmas ízületek – Glükózamin, hialuronsav, kollagén, mukopoliszacharid, ördögcsáklya-kivonat és mangán tartalmú étrend-kiegészítő tabletta



Magas hatóanyagtartalmú (tablettánként 900 mg glükózamin-szulfát), és további hasznos hatóanyagokat tartalmazó komplex készítmény. A természetes hialuronsav az emberi szervezetben, az ízületekben, a bőrben, az izmokban és a szemben is megtalálható, nagy vízmegkötő képességgel rendelkező anyag. A glükózamin-szulfát a porc szerkezeti felépítője, a porcszövet sejtközötti állományának összetevője. Az ördögcsáklya gyógynövény-kivonat segít fenntartani az ízületek mozgékonyságát, egészségét. A II. típusú kollagén strukturális fehérje, a porcok egyik alkotóeleme. A természetes mukopoliszacharidok az inakban lezajló fiziológiai folyamatokban vesznek részt. A mangán hozzájárul a normál csontozat fenntartásához, és a kötőszövet-képződéshez.
Összetevők: glükózamin-szulfát (gomba eredetű), mukopoliszacharid, ördögcsáklya-kivonat, természetes hialuronsav, kollagén (II. típusú), mangán-citrát, csomósodást gátlók (szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium sói), sűrítőanyagok (nátrium-karboxi-metil-cellulóz, mikrokristályos cellulóz), természetes színezékek (vas-oxidok).
Adagolás: naponta 1 tabletta, ügyelve a bőséges folyadékbevitelre.

Aktív összetevők napi 1 tablettában: glükózamin-szulfát (900 mg), mukopoliszacharid (130 mg), ördögcsáklya-kivonat (120 mg), természetes hialuronsav (50 mg), kollagén (50 mg), mangán (2mg / NRV 100%). NRV = napi beviteli referenciaérték felnőttek számára.
Adagolás (felhasználás): naponta 2 kapszula elfogyasztása javasolt.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.