Gal freyagena bioaktív-ir-rostkomplex 434 g

Gal freyagena bioaktív-ir-rostkomplex 434 g

Raktáron

A normál vércukor szint, valamint a haj és kötőszövet épségének támogatója. Összetevők: almarost, kollagén peptidek, gumiarábikum (acacia), myo-inozitol, citrus bioflavonoid, bambusz-kivonat (Bambusa arundinacea), C-vitamin.

8 450 Ft
egységár: 19,47 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999860312017
Márka:GAL
Kiszerelés:434 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Gal freyagena bioaktív-ir-rostkomplex 434 g Részletes leírás

A normál vércukor szint, valamint a haj és kötőszövet épségének támogatója.
Összetevők: almarost, kollagén peptidek, gumiarábikum (acacia), myo-inozitol, citrus bioflavonoid, bambusz-kivonat (Bambusa arundinacea), C-vitamin.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.