H&B glükozamin+kondroitin tabletta 90 db

Raktáron

? segíti az ízületek ápolását ? támogatja az egészséges porcok működését ? maximális erősségű glükozamin és kondroitin tabletta ? C-vitaminnal és gyömbérrel ? ? vegán A formula két kulcsfontosságú összetevőt, a glükozamint és a kondroitint egyesíti, amelyek együttesen segítenek fenntartani az egészséges porcokat és csökkentik az ízületi fájdalmat és merevséget.

7 681 Ft
egységár: 85,34 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5059604470134
Márka:Holland and Barrett
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

H&B glükozamin+kondroitin tabletta 90 db Részletes leírás

?segíti az ízületek ápolását
?támogatja az egészséges porcok működését
?maximális erősségű glükozamin és kondroitin tabletta
?C-vitaminnal és gyömbérrel
??vegán
A formula két kulcsfontosságú összetevőt, a glükozamint és a kondroitint egyesíti, amelyek együttesen segítenek fenntartani az egészséges porcokat és csökkentik az ízületi fájdalmat és merevséget. A glükozamin természetes módon megtalálható a szervezetben, és a test ízületei körüli folyadékot képezi. Ami a kondroitin-szulfátokat illeti, ezek a porcok alkotóelemei. Bár ezek jelen vannak egyes ételekben, de nehezen fellelhetőek, ezért van szükségünk étrend-kiegészítőkre.
Hatóanyag/3 tabletta:
C-vitamin 60mg
Mangán 2mg
Glükozamin 1100mg
(1400mg Glükozamin-szulfátból)
MSM 399mg
Kondroitin-szulfát 300mg
Édesnarancs kivonat 300mg
(2:1 kivonat, amely megfelel 600mg Édesnarancsnak)
Hidrolizált kollagén 300mg
Gyömbér gyökér kivonat 300mg
(20:1 kivonat, amely megfelel 6000mg gyömbérnek)
Összetevők: Glükozamin-szulfát(2KCl) (rákfélékből) , tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), Metil-szulfonil-metán (MSM), édesnarancs kivonat, hidrolizált kollagén, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, magnéziumsztearát), C-vitamin (L-Aszkorbinsav), tömegnövelőszerek (hidroxipropilmetilcellulóz, hidroxipropil-cellulóz), gyömbér gyökér kivonat (Zingiber officinale), mangán-szulfát, nedvesítőszer (glicerin).
Adagolás: Naponta 3 tablettát, étkezéssel egybekötve ajánlott bevenni.
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy egyéb gyógyszeres kezelés alatt áll, a termék szedése előtt egyeztessen kezelőorvosával.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.