H&B maca 1500mg kapszula 90 db

Raktáron

? 1500mg maca gyökért tartalmaz ? javítja az optimális állóképességet ? növeli az érzéseket és a vitalitást ? ? vegán A maca gyökér más néven perui ginzeng, amely Dél-Amerilában őshonos. Ideális azok számára akik egy természetes energiaszint növelőt keresnek, támogatva a szellemi és fizikai energia teljesítményszintet.

3 319 Ft
egységár: 36,88 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5059604602771
Márka:Holland and Barrett
Kiszerelés:90 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

H&B maca 1500mg kapszula 90 db Részletes leírás

?1500mg maca gyökért tartalmaz
?javítja az optimális állóképességet
?növeli az érzéseket és a vitalitást
??vegán
A maca gyökér más néven perui ginzeng, amely Dél-Amerilában őshonos. Ideális azok számára akik egy természetes energiaszint növelőt keresnek, támogatva a szellemi és fizikai energia teljesítményszintet. Segíthetnek kiegyensúlyozni a hormonokat és javítani a hangulatot.
Hatóanyag/3 kapszula:
Maca kivonat 150mg
(10:1 kivonat, amely megfelel 1500mg macának)
Összetevők: maltodextrin, kapszulahéj (hidroxipropilmetilcellulóz), Maca kivonat (Lepidium meyenii gyökér), csomósodást gátló anyagok (magnézium-sztearát, szilícium-dioxid)
Adagolás: Naponta 3 kapszula, étkezéssel egybekötve ajánlott bevenni
Figyelmeztetés: Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot! Amennyiben Ön terhes, szoptat vagy egyéb gyógyszeres kezelés alatt áll, a termék szedése előtt egyeztessen kezelőorvosával.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.