Herba-D irexo szemvitamin kapszula 60 db

Herba-D irexo szemvitamin kapszula 60 db

Raktáron

6 sztandardizált növényi kivonat egyedülálló kombinációja . A fekete áfonya, fekete berkenye, tőzegáfonya, és a fekete rizs sötét vöröses-kékes színét az ún. antocianin antioxidáns molekuláknak köszönhetik.

5 944 Ft
egységár: 99,07 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999886522452
Márka:Herba-D
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Herba-D irexo szemvitamin kapszula 60 db Részletes leírás

6 sztandardizált növényi kivonat egyedülálló kombinációja .A fekete áfonya, fekete berkenye, tőzegáfonya,és a fekete rizs sötét vöröses-kékes színét az ún. antocianin antioxidáns molekuláknak köszönhetik. Az antocianinok rendkívül változatos és sokoldalú molekulacsaládot képviselnek a természetben, és ez megmutatkozik sokrétű biológiai élettani hatásaikban is. Az antocianin molekulák jótékonyan védik az erek állapotát, védelmet nyújtanak a memória és agyi funkciók romlása ellen, továbbá jelentős szerepük van a látásélesség megőrzésében is. Összetevők (1 kapszulában): Fekete rizs kivonat, fekete áfonya kivonat, fekete berkenye kivonat, HPMC (kapszula anyaga), lutein (körömvirág kivonatból), tőzegáfonya kivonat, zeaxanthin (körömvirág kivonatból). napi adag
Hatóanyagok 1 kapszula
mg
Bogyós gyümölcs kivonatok 220
Fekete áfonya (Vaccinium Myrtillus) kivonat 100
Fekete berkenye kivonat, 25% antocianidin 100
Tőzegáfonya (Vaccinium oxycoccos) kivonat, 25% proantocianidin 20
Fekete rizs kivonat (Oryza sativa) kivonat, 5% antocianidin 100
Lutein (körömvirág kivonatból (Calendula officinalis)) 6
Zeaxantin (körömvirág kivonatból (Calendula officinalis)) 2
"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.