Jó Közérzet prémium mg+b6+se+d3 30 db

Jó Közérzet prémium mg+b6+se+d3 30 db

Raktáron

Magnézium + B6-vitamin + D3-vitamin + Szelén 250 mg Magnézium és 20 mg B6-vitaminnal, 1000 NE D3-vitaminnal és 50? g Szelénnel (Magnézium-laktát-dihidrátot és magnézium-citrátot is tartalmaz) OÉTI notifikációs száma: 18226/2016.

2 265 Ft
egységár: 75,5 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999882981048
Márka:Jó Közérzet
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Jó Közérzet prémium mg+b6+se+d3 30 db Részletes leírás

Magnézium + B6-vitamin + D3-vitamin + Szelén
250 mg Magnézium és 20 mg B6-vitaminnal,
1000 NE D3-vitaminnal és 50?g Szelénnel

(Magnézium-laktát-dihidrátot és magnézium-citrátot is tartalmaz)
OÉTI notifikációs száma: 18226/2016.

A Magnézium hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, az idegrendszer megfelelő működéséhez; a normál izomműködéshez, pszichológiai funkció, fogazat és csontozat fenntartásához. Részt vesz a normál energiatermelő anyagcsere-folyamatokban.

A B6-vitamin részt vesz a fehérje anyagcserében. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez, a vörösvérsejt-képződéshez, a hormonális aktivitás szabályozásához.
A D3-vitamin hozzájárul, a kalcium és a foszfor normál felszívódásához.

A Szelén hozzájárul a haj és köröm normál állapotának fenntartásához, a pajzsmirigy normál működéséhez, a sejtek oxidatív stresszel szembeni védelméhez. Részt vesz a normál spermaképződésben.

Összetevők: magnézium-oxid, tömegnövelő szer: mikrokristályos cellulóz; magnézium-laktát-dihidrát, magnézium-citrát, piridoxin-hidroklorid, sűrítőanyag: nátrium-karboxi-metil-cellulóz; kolekalciferol, maltodextrin, tömegnövelő szer: hidroxipropil-metil-cellulóz; csomósodást gátló anyag: magnézium-sztearát; színezék: titán-dioxid; nátrium-szelenit, csomósodást gátló anyag: talkum por; polietilénglikol, polivinilpirrolidon.

Megjegyzés: étrend-kiegészítőként vegyen be naponta 1 tablettát, lehetőleg étkezés közben. Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Terhes vagy szoptatós anyák, illetve bárki, aki orvosi kezelés alatt áll vagy erre szorul, konzultáljon kezelőorvosával!

Figyelmeztetés: Tartsa a dobozt kisgyermekektől gondosan elzárva!

Tárolás: száraz, hűvös helyen (25?C alatt).

Gyártatja és forgalmazza: JÓ KÖZÉRZET KÖZPONT Kft. 1151 Budapest, Pozsony utca 41.
30 db (2 x 15 db) Nettó tömeg: 22,5 g

A Mg+B6+D3+Se termék gyártásából mintát Magyarországon, németországi központú, nemzetközi laboratórium vizsgálta be.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.