Lenavit C-1000+szerves cink+d3 2000ne+60 mg csipkebogyó kapszula 60 db

Lenavit C-1000+szerves cink+d3 2000ne+60 mg csipkebogyó kapszula 60 db

Raktáron

Magas C (1000 mg), D3 (2000 NE) , szerves cink (10 mg) és csipkebogyó-kivonat (60 mg) tartalom, nyeléskönnyítő bevonattal. A természetes formulának köszönhetően nem tartalmaz színezőanyagot, ezért a vitaminok eredeti színét és helyenként a csipkebogyó vörös színét láthatjuk a tablettán.

2 658 Ft
egységár: 44,3 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999861100057
Márka:Lenavit
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lenavit C-1000+szerves cink+d3 2000ne+60 mg csipkebogyó kapszula 60 db Részletes leírás

Magas C (1000 mg), D3 (2000 NE) , szerves cink (10 mg) és csipkebogyó-kivonat (60 mg) tartalom, nyeléskönnyítő bevonattal. A természetes formulának köszönhetően nem tartalmaz színezőanyagot, ezért a vitaminok eredeti színét és helyenként a csipkebogyó vörös színét láthatjuk a tablettán. A szervezetben jobban hasznosuló szerves formában tartalmazza a cinket. Nem tartalmaz vas-oxidot, talkumot és titán-dioxidot.
1000 mg C-vitamin + 10 mg szerves cink + 2000 NE D3-vitamin + 60 mg csipkebogyó-kivonat. Hármas támogatás az immunrendszernek egyetlen, nyújtott felszívódású filmtablettában. Titán-dioxid-mentes színtelen nyeléskönnyítő bevonattal, magas 60 mg természetes csipkebogyókivonat-tartalommal, természetes flavonoidokkal. A természetes formulának köszönhetően nem tartalmaz színezőanyagot, ezért a vitaminok eredeti színét és helyenként a csipkebogyó vörös színét láthatjuk a tablettán. A szervezetben jobban hasznosuló szerves formában tartalmazza a cinket. A tabletta nyújtott kioldódásának köszönhetően legálabb 4 órán keresztül biztosítja szervezetünk folyamatos C-vitamin-ellátását! Késleltetéssel a C-vitamin lassan szabadul fel, ami lehetővé teszi, hogy a C-vitamin előnyeit a szervezet hosszabb ideig kihasználhassa. A C-vitamin hozzájárul az immunrendszer és az idegrendszer normál működéséhez, támogatja a kollagénképződést, a csontozat, a porcok, a bor, az erek, a fogak és a fogíny normál állapotának fenntartását. Antioxidánsként támogatja a fáradtság csökkentését, fokozza a természetes vas felszívódását. A magas csipkebogyó natív tartalom természetes flavonoidokkal segíti a C-vitamin-felszívódást. A D -vitamin és a szerves cink hozzájárul az immunrendszer normál
muködéséhez, az egészséges csontozat és fogazat fenntartásához. Nem tartalmaz vas-oxidot, talkumot és titán-dioxidot.






Mikor ajánlott az étrend-kiegészítő szedése? Egyoldalú, vitaminhiányos táplálkozás esetén. Fokozott C-, D-vitamin és cink szükséglet idején. Betegségeket követő felépülés időszakában. Fáradtság és kifáradás, jelentős fizikai igénybevétel esetén. Tárolása: száraz, hűvös helyen. Összetevők: aszkorbinsav komplex (L-aszkorbinsav, tömegnövelő szer [hidroxi-propil-metil-cellulóz]), tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, hidroxi-propil-metil-cellulóz, kalcium-foszfátok), cink-glükonát, csipkebogyó-kivonat, Quali®-D (módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid], kolekalciferol), fényezőanyag (zsírsavak), színtelen bevonat (tömegnövelő szerek [hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz], nedvesítoszer [glicerin]), csomósodást gátló anyagok (szilícium dioxid, zsírsavak magnéziumsói).

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.