Lenavit magneD2000+szelén tabletta 60 db

Lenavit magneD2000+szelén tabletta 60 db

Nincs raktáron

A MagneD2000+szelén hármas támogatással segíti az ideg-, izom- és immunrendszert. 2000 NE D3-vitamin + 60 mg szerves magnézium + 50 µg szerves szelén. A D3-vitamin és a megfelelő felszívódásához nélkülözhetetlen magnézium kiegészül a szelén hatásával a vírusfertőzések ellen, így három fontos vitamint és ásványi anyagot együtt pótolhat jól felszívódó, szerves formában.

Kosárba
EAN kód:5999861100064
Márka:Lenavit
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Lenavit magneD2000+szelén tabletta 60 db Részletes leírás

A MagneD2000+szelén hármas támogatással segíti az ideg-, izom- és immunrendszert. 2000 NE D3-vitamin + 60 mg szerves magnézium + 50 µg szerves szelén. A D3-vitamin és a megfelelő felszívódásához nélkülözhetetlen magnézium kiegészül a szelén hatásával a vírusfertőzések ellen, így három fontos vitamint és ásványi anyagot együtt pótolhat jól felszívódó, szerves formában. A D3-vitamin hozzájárul az egészséges csontozat, fogazat és izomfunkció fenntartásához, segíti a természetes kalcium és foszfor felszívódását, az immunrendszer normál működését. A szerves magnéziumnak fontos szerepe van az idegrendszer normál működésében, az emésztés segítésében és a vérnyomás szabályozásában, így javítja a szív munkájának hatásfokát. Stresszcsökkentő hatása révén növeli az immunrendszer terhelhetőségét is. A szerves szelén hozzájárul a pajzsmirigy normál működéséhez, felelős a bőr, a haj és a köröm egészségéért, és antioxidánsként képes az oxidatív stressz mérséklésére. Színtelen nyeléskönnyítő bevonattal láttuk el, és a színezőanyagok mellőzésével nem tartalmaz vas-oxidot, talkumot és titán-dioxidot. Adagolása napi 1 tabletta. Hatóanyagok: D3-vitamin: 2000 NE / 50 µg (NRV 1000%), szerves magnézium: 60 mg (600 mg magnézium-citrát = 60 mg magnézium) (NRV 16%), szerves szelén: 50 µg (NRV 90 %).

Összetevők: magnézium-citrát, tömegnövelő szerek (mikrokristályos cellulóz, kalcium-foszfátok, hidroxi-propil-metil-cellulóz, hidroxi-propil-cellulóz), fényezőanyag (zsírsavak), Quali®-D D3-vitamin-készítmény (módosított kukoricakeményítő, cukor, antioxidáns [nátrium-L-aszkorbát, alfa-tokoferol], közepes szénláncú zsírsavak trigliceridjei, csomósodást gátló anyag [szilícium-dioxid], kolekalciferol), csomósodást gátló anyag (zsírsavak magnéziumsói), nedvesítőszer (glicerin), L-szeleno-metionin.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.