Life magnézium+b6 vitamin filmtabletta 150 db

Life magnézium+b6 vitamin filmtabletta 150 db

Raktáron

Life Magnézium + B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához. A magnézium és a B6 -vitamin hozzájárul a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez.

3 661 Ft
egységár: 24,41 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5997951103360
Márka:Life
Kiszerelés:150 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Life magnézium+b6 vitamin filmtabletta 150 db Részletes leírás

Life Magnézium + B6-vitamint tartalmazó étrend-kiegészítő készítmény hozzájárul az idegrendszer megfelelő működéséhez és a normál pszichológiai funkciók fenntartásához. A magnézium és a B6 -vitamin hozzájárul a fáradság és a kifáradás csökkentéséhez. A magnézium részt vesz a normál csontozat és fogazat fenntartásában. A B6- vitamin hozzájárul a normál vörösvértest-képződésben. A B6-vitamin hozzájárul a hormonális aktivitás szabályozásához. Adagolása: Napi 1 tabletta folyadékkal egészben lenyelni. Hatóanyaga 1 tablettában: 250 mg magnézium, 2 mg B6-vitamin.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.