Manna-Rax Natúr Táplálékkiegészítő

Manna-Rax Natúr Táplálékkiegészítő

Raktáron

​M A N N A - R A Xpanacea(a maximális életerő forrása)Natúr, céklás, kálciumos, búzacsírás, propoliszos, mézes, neurozános, csipkebogyós, virágporos, tökmagolajas, tönkölybúzás, junior, 100%-os. Mi a Panacea? Ellentétben a magyar közmondással, amely szerint, 'ha valami mindenre jó, akkor semmire sem jó', az ókori görögök már sejtették, hogy amint léteznek mindenre negatívan ható mérgek, vegyszerek, sugarak, diszharmonikus kompozíciók, úgy kell, hogy létezzenek mindenben harmóniát és életerőt vivő szerencsés hatóanyagok.

4 145 Ft
egységár: 12,56 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999886354015
Márka:Manna-Rax
Kiszerelés:330 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Manna-Rax Natúr Táplálékkiegészítő Részletes leírás

M A N N A - R A X
panacea
(a maximális életerő forrása)

Natúr, céklás, kálciumos, búzacsírás, propoliszos, mézes, neurozános, csipkebogyós, virágporos, tökmagolajas, tönkölybúzás, junior, 100%-os.

Mi a Panacea?
Ellentétben a magyar közmondással, amely szerint, "ha valami mindenre jó, akkor semmire sem jó", az ókori görögök már sejtették, hogy amint léteznek mindenre negatívan ható mérgek, vegyszerek, sugarak, diszharmonikus kompozíciók, úgy kell, hogy létezzenek mindenben harmóniát és életerőt vivő szerencsés hatóanyagok. Ezt nevezték ők panaceának. (Mindent gyógyító szer)
 
Egyes filozófusok szerint a legtökéletesebb laboratórium bennünk található.
 
A legfontosabb, hogy visszanyerjük életerőnket, életkedvünket, egyensúlyunkat, hogy az immun és egyéb öngyógyító mechanizmusok beindulhassanak. Tehát nem kiölni kell a betegséget, hanem felerősíteni a hiányokban szenvedő sejteket.
 
Így hát vigyázni kell azokkal a sokszor rendkívül drága kiegészítőkkel, "több, mint orvosságokkal", amelyek egy bizonyos betegség megszűnését ígérik. Jóllehet legtöbbször csak a tüneteket szüntetik meg átmenetileg olyan mellékhatások kíséretében melyek sok esetben rosszabbak, mint maga a betegség.

Minden gyógyulásban elsőrendű a  MANNA-RAX (panacea) rendszeres szedésén kívül:
-  a jó ózondús levegő belégzése (ezekben vannak a legtöbb éltető biofotonok,   prána, csi energia).
-  és a mai viszonyok között ahol még az ásványvizeket is klórozzák, kizárólag forrásvizek ivása, minimum 2 liter/nap.
-  továbbá  rendszeres testmozgás gyakorlása, amely biztosítja az anyagcsere jó működését.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.