Mordha mini kids 3+ kapszula 60 db

Mordha mini kids 3+ kapszula 60 db

Nincs raktáron

'MorDHA Mini magas koncentrációjú, 80% Omega-3 étrend-kiegészítő halolaj koncentrátum gyermekeknek 3 éves kortól vagy felnőtteknek nyelési problémák esetén 249mg DHA / 54 mg EPA kapszulánként eper ízű 60 db lágyzselatin kapszula - 2 havi adag KISGYERMEKEKNEK Manapság a gyermekek étrendje közismerten szegény jótékony Omega-3 zsírsavakban, melyek főként olyan élelmiszerekben találhatók, mint például a halak.

Kosárba
EAN kód:5425018611577
Márka:Minami
Kiszerelés:60 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Mordha mini kids 3+ kapszula 60 db Részletes leírás

"MorDHA Mini

magas koncentrációjú, 80% Omega-3
étrend-kiegészítő halolaj koncentrátum

gyermekeknek 3 éves kortól vagy felnőtteknek nyelési problémák esetén

249mg DHA / 54 mg EPA kapszulánként

eper ízű

60 db lágyzselatin kapszula - 2 havi adag


KISGYERMEKEKNEK

Manapság a gyermekek étrendje közismerten szegény jótékony Omega-3 zsírsavakban, melyek főként olyan élelmiszerekben találhatók, mint például a halak. Ez teszi az étrend-kiegészítőket különösen fontos lehetőséggé a szülők számára.

Hasonlítsa össze termékünk kapszulánkénti DHA tartalmát más márkákkal és látni fogja, hogy miért értenek egyet a fogyasztók abban, hogy ez a legnagyobb DHA koncentrációjú termék a piacon.

Minden egyes kapszula 332 mg Omega-3-at tartalmaz, így a MorDHA® Mini egyike a legkoncentráltabb (80% Omega-3) halolaj termékeknek. A kapszula mérete kisebb, sokkal könnyebb lenyelni és nincs hal utóíze. A kapszulák szétrághatóak vagy elvághatóak és tartalmuk összekeverhető az étellel. Más halolaj termékektől eltérően a MorDHA® Mini finom eper ízű, melyet mindenki szeret. Egyik leghatékonyabb termék az agyműködés és a látás támogatására.

A DHA hozzájárul a normál agyműködés és látás fenntartásához napi 250 mg DHA bevitelével (2x1 kapszula/nap felnőtteknek és 1 db kapszula/nap gyerekeknek).

Az első számú környezetbarát Omega-3 étrend-kiegészítő világszerte.

1 kapszula tartalma:

Mélytengeri halolaj koncentrátum 415 mg

Omega-3 zsírsavak 332 mg
Ebből:
- DHA (Dokozahexaénsav) 249 mg
- EPA (Eikozapentaénsav) 54 mg

Összetevők: mélytengeri halolaj koncentrátum (szardellából, szardíniából és makrélából), halzselatin, nedvesítőszer:glicerin, eper aroma, antioxidáns: Miradoxan (rozmaring és tokoferol kivonatok keveréke)

Adagolás: Gyermekeknek 3 éves kortól naponta 1 kapszula, felnőtteknek naponta 2 kapszula, melyet lehetőleg étkezés közben kell bevenni. A kapszula egyben lenyelhető, szétrágható vagy szétvágható és tartalmát ételbe keverhetjük. 2 kapszula (felnőttek napi adagja) hatóanyag tartalma: 498 mg DHA, 108 mg EPA.

Ne lépje túl az ajánlott napi mennyiséget! Kisgyermekek elől elzárva tartandó! Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot!"

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.