Naja forest N2 bio cordyceps, bio reishi, bio shiitake étrendkiegészítő 100 ml

Raktáron

Bio Reishi gomba (Ganoderma lucidum) 0. 042 g / ml Bio Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) 0. 042 g/ml Bio Shiitake gomba (Lentinula edodes) 0. 042 g / ml glicerin 0. 8 g / ml 64% poliszacharid tartalom Alkalmazás: A Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis), Reishi (Ganoderma lucidum) és a Shiitake (Lentinula edodes) gombák széles skálán alkalmazhatóak az egészség megóvása érdekében.

6 779 Ft
egységár: 67,79 Ft / ml
Kosárba
EAN kód:5999860054139
Márka:Naja Forest
Kiszerelés:100 ml
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naja forest N2 bio cordyceps, bio reishi, bio shiitake étrendkiegészítő 100 ml Részletes leírás

Bio Reishi gomba (Ganoderma lucidum) 0.042 g / ml
Bio Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis) 0.042 g/ml
Bio Shiitake gomba (Lentinula edodes) 0.042 g / ml
glicerin 0.8 g / ml
64% poliszacharid tartalom
Alkalmazás:
A Kínai hernyógomba (Cordyceps sinensis), Reishi (Ganoderma lucidum) és a Shiitake (Lentinula edodes) gombák széles skálán alkalmazhatóak az egészség megóvása érdekében. Jótékony hatással vannak a szív- és érrendszerre, a koleszterinre és a vércukorszintre. A Ganoderma hatóanyagai között megtalálható oxigenizált szterolok gátolják a koleszterin szintézisét, ezáltal a koleszterinszintet csökkentik. Az enyhe vérnyomáscsökkentő (ACE-inhibítor) hatása pedig a Reishi gomba triterpénjének köszönhető.
A Cordyceps sinensis csökkenti a kórosan magas vérzsírszintet, koleszterin- és triglicerid szintet, illetve egyéb tulajdonságaik miatt is kedvezően hatnak a szívre (pl. gátolják a koleszterin verőérben való lerakódását, tágítják az ereket, gátolják a vérlemezkék összecsapzódását, segítik a vér átfolyását az erekben). A Shiitake gomba igazi gyógyírként ismert, rendkívül jó gombaölő, rákellenes és vírusellenes tulajdonságokkal rendelkezik. Az erejét a lentinan nevű hatóanyagának köszönheti, ami az immunrendszer erősítését és a fertőzések, betegségek leküzdését szolgálja. A Shiitake gombát leggyakrabban a legyengült immunfunkciók helyreállítására, rákos megbetegedések (gyomor-, máj-, végbél-, tüdőrák és leukémia) megelőzésére és kiegészítő kezelésére, valamint meghűlés, hörgőgyulladás, influenza és más vírusfertőzések megelőzésére és kezelésére és a krónikusan magas koleszterin szint csökkentésére használják. Idős embereknél fontos immunstabilizáló anyag.Legfontosabb hatásai:
• a szív- és érrendszerre, a koleszterinszint és a vércukorszint támogatása
• szívizom működésének támogatása
• magas vérnyomás
• magas kolezsterinszint
• magas húgysav
• aszthma
• candidiasis
• keringési zavarok, keringési gyengeség
• ödéma
• szív elégtelenség
• agyvérzés, stroke
• köszvény
• időskori gyengeség

A speciális emulzió a gombákban lévő vízben és zsírban oldódó hatóanygaokat együttesen tartalmazza, a napi adag 35 kapszulának megfelelő hatóanygtartalommal rendelkezik, és a hatóanyagok már a száj-nyálkahártyáján keresztül felszívódnak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.