Naja forest reishi étrendkiegészítő 100 ml

Nincs raktáron

Legfontosabb hatásai: fokozhatja a szervezet természetes öngyógyító képességét, valamint az immunrendszer hatékonyságát gyulladáscsökkentő enyhe vérhígító, hatékony segítség lehet a trombózis megelőzésében májvédő máj enzim működésének szabályozása vérnyomáscsökkentő (az ACE enzimen aktivitás gátlással) lassítja a koleszterin szintézist/ a magas koleszterinszintet csökkenti mellékvesekéreg működésnek javítása, ezáltal a stressz okozta káros szövődmények megakadályozása nőgyógyászati problémák, miómák ellen húgyúti problémák enyhítésére bélflóra támogatása Ezen a területen segíthet: Magas vérnyomás Szív- és érrendszeri problémák Májműködés támogatása, májregeneráló Segíti a vér és a szövetek oxigéntelítettségét Bélflóra szabályozása Keringés javítása narancsbőr esetén Koleszterin és triglicerid szint csökkentése Alkohol okozta májkárosodás esetén Azoknak, akik májkárosító hatású gyógyszereket szednek Azonak, akik munkájuk során vegyi anyagokkal találkoznak A speciális emulzió a gombákban lévő vízben és zsírban oldódó hatóanygaokat együttesen tartalmazza, a napi adag 35 kapszulának megfelelő hatóanygtartalommal rendelkezik, és a hatóanyagok már a száj-nyálkahártyáján keresztül felszívódnak.

Kosárba
EAN kód:5999860054016
Márka:Naja Forest
Kiszerelés:100 ml
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naja forest reishi étrendkiegészítő 100 ml Részletes leírás

Legfontosabb hatásai:
fokozhatja a szervezet természetes öngyógyító képességét, valamint az immunrendszer hatékonyságát
gyulladáscsökkentő
enyhe vérhígító, hatékony segítség lehet a trombózis megelőzésében
májvédő
máj enzim működésének szabályozása
vérnyomáscsökkentő (az ACE enzimen aktivitás gátlással)
lassítja a koleszterin szintézist/ a magas koleszterinszintet csökkenti
mellékvesekéreg működésnek javítása, ezáltal a stressz okozta káros szövődmények megakadályozása
nőgyógyászati problémák, miómák ellen
húgyúti problémák enyhítésére
bélflóra támogatása
Ezen a területen segíthet:
Magas vérnyomás
Szív- és érrendszeri problémák
Májműködés támogatása, májregeneráló
Segíti a vér és a szövetek oxigéntelítettségét
Bélflóra szabályozása
Keringés javítása narancsbőr esetén
Koleszterin és triglicerid szint csökkentése
Alkohol okozta májkárosodás esetén
Azoknak, akik májkárosító hatású gyógyszereket szednek
Azonak, akik munkájuk során vegyi anyagokkal találkoznak
A speciális emulzió a gombákban lévő vízben és zsírban oldódó hatóanygaokat együttesen tartalmazza, a napi adag 35 kapszulának megfelelő hatóanygtartalommal rendelkezik, és a hatóanyagok már a száj-nyálkahártyáján keresztül felszívódnak.A speciális emulzió a gombákban lévő vízben és zsírban oldódó hatóanygaokat együttesen tartalmazza, a napi adag 35 kapszulának megfelelő hatóanygtartalommal rendelkezik, és a hatóanyagok már a száj-nyálkahártyáján keresztül felszívódnak.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.