Natura ginsenges kli-mix 500 g

Natura ginsenges kli-mix 500 g

Raktáron

A távolkeleti nők szótárából teljesen hiányzik a klimax és annak szinonimái, még ráutaló kifejezések sem találhatók.  .

840 Ft
egységár: 1,68 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5997848513869
Márka:Natura
Kiszerelés:500 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Natura ginsenges kli-mix 500 g Részletes leírás

A nyugati típusú civilizáció viszont gazdag a probléma megoldási kísérleteivel. Ma már világossá vált, hogy az Amerikában még néhány évvel előbb is alkalmazott hormonpótlások sajnálatosan megemelték a mellrák létrejöttének valószínűségét, ezért ezt a módszert abbahagyták. Helyette a természetből származó anyagok e téren való alkalmazása került előtérbe.

A növényvilág néhány tagja tartalmaz két olyan kémiai elemet, (fitoösztrogéneket), amiknek az időben elkezdett fogyasztása megkönnyítheti a változó korban megjelenő hormonális problémák elviselését. A fent említett – távolkeleti nők – mindennapi ételeinek, például a lenmagnak, illetve az ezekből készített egyéb ételeknek hatása lehet az az eredmény, amelyet bevezetőben említettünk.

Összetevők: lenmagliszt, zabliszt, szójaliszt és instant panax ginsenggyökér (1 %).

Az élelmiszerek egy részében található ösztrogénaktívitású vegyületek rendszeres fogyasztása a posztmenopauzális tünetek csökkenését eredményezheti.

Az étrend sok kalciumot, magnéziumot, A, C és E vitamint tartalmazzon, amit leveles zöldségek, gyökérfélék, káposzta, saláta, friss lágyszárú növények, bogyós és csonthéjas friss, vagy aszalt gyümölcsök fogyasztásával nyerhetünk, kiegészítve joghurttal, olívaolajjal.

Célszerű teljesen lemondani a finomított cukorról, kávéról, alkoholról és a nikotinról. Erősen korlátozni kell az állati zsiradékot tartalmazó ételek fogyasztását.

A termék GMO mentes szóját tartalmaz.

A Kli-Mix keverék fogyasztható gyümölcslében, müzliben, vagy bármilyen ételben elkeverve.

Ajánlott adag: 2x1 tetézett evőkanál/nap. Kefirben vagy joghurtban fogyasztva bélrenyheség ellen ható mellékhatásmentes élelem.


Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.