Naturtanya fermentált fekete fokhagyma 800mg kapszula 30 db
Raktáron
Natur Tanya® Szerves fermentált fekete fokhagyma - Standardizált fermentált fekete fokhagyma kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő növényi kapszula Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában 800 mcg tartalmat jelent).
4 621 Ft
egységár: 154,04 Ft / db
EAN kód: | 5999565081638 |
Márka: | Naturtanya |
Kiszerelés: | 30 db |
Naturtanya fermentált fekete fokhagyma 800mg kapszula 30 db Részletes leírás
Natur Tanya® Szerves fermentált fekete fokhagyma - Standardizált fermentált fekete fokhagyma kivonatot tartalmazó étrend-kiegészítő növényi kapszula
Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában 800 mcg tartalmat jelent). 800 mg fekete fokhagyma kivonat 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg. A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Cukorbetegek számára is kifejezetten ajánljuk a termék fogyasztását.
A fekete fokhagymát a friss fokhagymából állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, amely barnás-fekete színre változik, valamint a csípős íze is, amely édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül. Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesen magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva.
Termékünk 800 mg fekete fokhagyma kivonatot tartalmaz, amely S-allil-ciszteinre standardizált (ez 2 kapszulában 800 mcg tartalmat jelent). 800 mg fekete fokhagyma kivonat 12000 mg porított fokhagyma őrleménynek felel meg. A fermentált fekete fokhagyma kivonat hozzájárul a szív és az immunrendszer normál működéséhez, fenntartja a normál homocisztein- és koleszterinszintet. Cukorbetegek számára is kifejezetten ajánljuk a termék fogyasztását.
A fekete fokhagymát a friss fokhagymából állítjuk elő. A fermentációs gyártástechnológiai eljárás során megváltozik a fokhagyma jellegzetes fehéres színe, amely barnás-fekete színre változik, valamint a csípős íze is, amely édeskés-sós ízvilágba fordul át. Egy szagtalan kivonat keletkezik, mivel a szúrós szagért felelős összetevők jelentősen csökkennek az előállítás során. A folyamat, kontrollált hőmérsékleten (általában 60-90 °C), magas páratartalom (70-90%) mellett történik, megközelítőleg 60 napon keresztül. Ennek köszönhetően olyan stabil, és vízoldékony, szerves kéntartalmú vegyületek keletkeznek, mint amilyen az S-allil-cisztein is. A fekete fokhagyma koncentrált S-allil-cisztein tartalma lényegesen magasabb, a friss fokhagymával összehasonlítva.
Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.