Naturtanya stress control-r kapszula 30 db

Naturtanya stress control-r kapszula 30 db

Nincs raktáron

Támogatja a stressztűrő képességet, segíti a stresszhez való alkalmazkodást1, hozzájárul a normál mentális teljesítményhez2, az idegrendszer egészséges működéséhez. 3 8 KOMPLEX ÖSSZETEVŐ, NÖVÉNYI KAPSZULAHÉJBAN TERMÉSZETES NÖVÉNYI KIVONATOKKAL DUOMAGNÉZIUM MÁTRIX - 2 FÉLE MAGNÉZIUMMAL DÚSÍTVA HOZZÁADOTT B-VITAMINOKKAL MAXIMÁLIS MENNYISÉGŰ, 8 MG GINZENOZID TARTALOMMAL FÜGGETLEN LABORATÓRIUMBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ VEGÁN, LAKTÓZMENTES ÉS GLUTÉNMENTES 1 HÓNAPRA ELEGENDŐ MENNYISÉG Termékünk 8 komplex összetevőt koncentrál, köztük standardizált növényi kivonatokat; rhodiola rosea vagy másnéven rózsagyökér kivonatot (adagonként 4 mg szalidrozid), baktövis kivonatot (adagonként 20 mg poliszacharid), panax ginseng kivonatot (adagonként magas hatóanyagtartalmú 8 mg ginzenozid! ), az ayurvédában évezredek óta ismert ashwagandha kivonatot (adagonként 1 mg withanolid), amelyet B-vitaminokkal és magnéziummal dúsítottunk.

Kosárba
EAN kód:5999565081775
Márka:Naturtanya
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Naturtanya stress control-r kapszula 30 db Részletes leírás

Támogatja a stressztűrő képességet, segíti a stresszhez való alkalmazkodást1, hozzájárul a normál mentális teljesítményhez2, az idegrendszer egészséges működéséhez.3

8 KOMPLEX ÖSSZETEVŐ, NÖVÉNYI KAPSZULAHÉJBAN
TERMÉSZETES NÖVÉNYI KIVONATOKKAL
DUOMAGNÉZIUM MÁTRIX - 2 FÉLE MAGNÉZIUMMAL DÚSÍTVA
HOZZÁADOTT B-VITAMINOKKAL
MAXIMÁLIS MENNYISÉGŰ, 8 MG GINZENOZID TARTALOMMAL
FÜGGETLEN LABORATÓRIUMBAN IS BEVIZSGÁLT ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ
VEGÁN, LAKTÓZMENTES ÉS GLUTÉNMENTES
1 HÓNAPRA ELEGENDŐ MENNYISÉG

Termékünk 8 komplex összetevőt koncentrál, köztük standardizált növényi kivonatokat; rhodiola rosea vagy másnéven rózsagyökér kivonatot (adagonként 4 mg szalidrozid), baktövis kivonatot (adagonként 20 mg poliszacharid), panax ginseng kivonatot (adagonként magas hatóanyagtartalmú 8 mg ginzenozid!), az ayurvédában évezredek óta ismert ashwagandha kivonatot (adagonként 1 mg withanolid), amelyet B-vitaminokkal és magnéziummal dúsítottunk. 2A B5-vitamin (pantoténsav) hozzájárul a normál mentális teljesítményhez [ szerepet játszik az összes sejt anyagcseréjében és működésében (beleértve az agy-, és idegsejteket is), valamint nagy mennyiségben megtalálható az agyban] . A magnézium, a B6-vitamin hozzájárul a fáradtság és a kifáradás csökkentéséhez, 3az idegrendszer normál működéséhez, a normál pszichológiai funkció fenntartásához. A panax ginseng kivonat támogatja a vitalitást, segít fenntartani a mentális teljesítményt, gyengeség, kimerültség, fáradtság és koncentrációvesztés esetén.

MIT NEVEZÜNK ADAPTOGÉNNEK?
Az adaptogének olyan anyagok, amelyek fokozzák a szervezet aspecifikus ellenállóképességét és a megterhelésekkel szembeni alkalmazkodóképességét. 1A természetes eredetű, adaptogén Rhodiola rosea (rózsagyökér) támogatja a stressztűrő képességet, segíti a stresszhez való alkalmazkodást.

MIT NEVEZÜNK STRESSZNEK, ÉS MILYEN FAJTÁI VANNAK?
Selye János, a stresszelmélet megalkotója szerint, a stressz a szervezet nem-specifikus válasza bármilyen igénybevételre (1976), a stresszt kiváltó okokat stresszoroknak nevezte el. Nem minden stresszreakció egyforma. Megkülönböztetett kellemetlen, negatív stresszt és kellemes, pozitív stresszt- így vezette be a „DISTRESS” (distressz, szorongás vagy vészjelzés) és „EUSTRESS” (az eufória, jókedv alapján) elnevezéseket. Nevéhez fűződik az alábbi jól elhíresült mondat is: „Nem az a stressz, ami történik veled, hanem az, ahogyan reagálsz rá”.

MI OKOZHATJA A STRESSZT?
- személyes nehézségek (pl. aggódás a jövő miatt, egyedüllét)
- munkahelyi problémák (pl. konfliktus a kollégákkal)
- saját közösségen belüli jelentős fenyegetettség (pl. erőszak, betegség)
Fontos szerveket és szabályozási rendszereket érinti a stresszválasz, úgy, mint a glükóz elválasztást, az energiaellátást, a légzést, szív-, és érrendszeri működést, víz egyensúlyt, véralvadást és az immunrendszer működését. A stressz szinte minden szervre befolyással van a központi idegrendszeren keresztül.

Kiknek ajánljuk a Natur Tanya® STRESS CONTROL-R terméket?

- azoknak, akiknek a mindennapjaik során stresszes életvitelük van
- azoknak, akik természetes módon szeretnék támogatni stressztűrő képességüket1
- azoknak, akik nyugtalanok, feszültek, ingerültebbek a hétköznapok során
- azoknak, akik kiegyensúlyozottabbak szeretnének lenni
- túlterheltség, fáradtság, kimerültség esetén

Adagolási javaslat: Napi 1 kapszula, lehetőleg reggel, bő vízzel lenyelve.

Adagolási időtartam: Minimum 60 nap, maximum 120 nap.

Termékösszetevők:
rózsagyökér (Rhodiola rosea L.) kivonat, növényi kapszulahéj (hidroxipropil-metil-cellulóz), magnézium-citrát, baktövis (Astragalus membranaceus L.) gyökér kivonat, magnézium-oxid, panax ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer) gyökér kivonat, tömegnövelő szer (mikrokristályos cellulóz), kalcium-D-pantotenát, maca (Lepidium meyenii Walp.) gyökér kivonat 4:1, csomósodást gátló anyagok (szilícium-dioxid, zsírsavak magnéziumsói), piridoxin-hidroklorid, ashwagandha (Withania somnifera L.) gyökér kivonat.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.