Netamin citromfű komplex kapszula 60 db

Netamin citromfű komplex kapszula 60 db

Raktáron

Citromfű-kivonat, macskagyökér (valeriana), komló és egyéb, az idegrendszert nyugtató gyógynövények, valamint stresszoldó B-vitaminok kombinációja! 60 db-os kiszerelés, 2 hónapra elegendő adag (napi 1 kapszula ajánlott).

4 141 Ft
egységár: 69,02 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999887317613
Márka:Netamin
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin citromfű komplex kapszula 60 db Részletes leírás

Citromfű-kivonat, macskagyökér (valeriana), komló és egyéb, az idegrendszert nyugtató gyógynövények, valamint stresszoldó B-vitaminok kombinációja!
60 db-os kiszerelés, 2 hónapra elegendő adag (napi 1 kapszula ajánlott).

Alkalmazásának területei:
stressz oldására, alvászavarok ellen.

Milyen esetben ajánlott elsősorban?
Fokozott stressz, nyugtalanság, álmatlanság esetén.

A Netamin Citromfű Komplex 6-féle gyógynövény és 3-féle B-vitamin kombinációjával segíti, hogy nappalok és éjszakák is nyugalomban teljenek.
A tablettában lévő citromfű segít fenntartani a pozitív hangulatot és a jó kognitív funkciókat. Hozzájárul a nyugodt pihenéshez, az egészséges alváshoz. Segít a feszültség, a nyugtalanság és az ingerlékenység csökkentésében. A macskagyökér segíti az elalvást és fenntartani a természetes alvást, segít nyugodtan megbirkózni a feszített életmód okozta stresszel. Az illatos varjúháj segíti a szervezetet alkalmazkodni a fizikai megterheléshez és az érzelmi stresszhez. Segít serkenteni az idegrendszert. Az álombogyó javítja a test stresszel szembeni ellenállását. Segítheti a mentális és az érzelmi egyensúly fenntartását. A zab nyugtató hatású, segít csökkenteni a feszültséget, a nyugtalanságot és az ingerlékenységet, a B1-, B6- és B12-vitaminok hozzájárulnak az idegrendszer normál működéséhez.
Figyelmeztetés: 14 éves kor alatti gyermekeknek, terhes, illetve szoptató nőknek szedése nem ajánlott. Alkalmazása álmosságot okozhat, amit figyelembe kell venni járművezetés vagy egyéb gépek irányításakor.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.