Netamin fermentált n-acetil-l-cisztein kapszula 60 db

Raktáron

Netamin Fermentált N-acetil-L-cisztein 60 kapszula • Természetes úton, azaz fermentációval (erjesztéssel) előállított, 100% vegán termék, szintetikus anyagok nélkül. • Az N-acetil-cisztein építőeleme a szervezet legfontosabb antioxidánsának, a glutationnak.

4 617 Ft
egységár: 76,95 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999861951307
Márka:Netamin
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Netamin fermentált n-acetil-l-cisztein kapszula 60 db Részletes leírás

Netamin Fermentált N-acetil-L-cisztein 60 kapszula

• Természetes úton, azaz fermentációval (erjesztéssel) előállított, 100% vegán termék, szintetikus anyagok nélkül.
• Az N-acetil-cisztein építőeleme a szervezet legfontosabb antioxidánsának, a glutationnak.
• Kutatások alapján az immunrendszer, a légzőrendszer, a szív- és érrendszer egészségét, a mentális egészséget és a méregtelenítést is támogathatja.
Az N-acetil-L-cisztein (NAC) a cisztein stabil formája. Ez egy feltételesen esszenciális aminosav: szervezetünk képes maga előállítani (metionin és szerin aminosavból), ám sok esetben ez a mennyiség nem bizonyul elegendőnek. Például tartós stressz, magas vércukorszint, magas vérnyomás, betegség utáni lábadozás vagy időskor esetén is megnövelt bevitelre van szükség.
Bizonyos vitaminok is szükségesek a cisztein előállításához, például folát, B6- és B12-vitamin. Ezek hiánya is korlátozza az előállítható cisztein mennyiségét.
Maga a cisztein leginkább állati fehérjékben fordul elő, ám étrendünk nem fedezi azt a fokozott cisztein-igényt, amit a stressz, méreganyagoknak való kitettség és krónikus betegségek idéznek elő. Speciális diéta, növényi alapú táplálkozás és felszívódási zavarok esetén különösen igaz ez.
Az N-acetil-L-ciszteint többféle úton is elő lehet állítani. Leggyakrabban szintetikus úton történik, állati alapanyag (pl. kacsatoll, disznószőr) hidrolízisével. Ezzel ellentétben a Netamin Fermentált N-acetil-L-cisztein kapszula 100% vegán és természetes! Növényi alapanyagból készül, fermentáció (erjesztés) útján, ezért garantáltan nem tartalmaz vegyianyag-maradványokat vagy bármilyen szennyeződést.

Az utóbbi évtizedekben kutatások ezreiben vizsgálták az N-acetil-L-cisztein tulajdonságait jótékony hatásait és szerepét többek között az immun-és légzőrendszer, a haj-, bőr-, köröm egészségének, a hormonális rendszer megfelelő működésének támogatásában. Ezek alapján elmondhatjuk, hogy a NAC elképesztően sokoldalúan támogathatja az egészségünket, pótlása nemtől és életkortól függetlenül mindenki számára hasznos lehet.

Teljes hatóanyag-tartalom:

Hatóanyag A napi adag tartalmaz (1 kapszula)
N-acetil-L-cisztein (NAC) 390 mg

Összetevők: N-acetil-L-cisztein, csomósodást gátlók (mikro-kristályos cellulóz, szilícium-dioxid, zsírsavak magnézium-sói), növényi kapszula

Adagolás: napi 1 kapszula lehetőleg étkezések között, bő vízzel.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.