Organiqa balance rugalmas ízületek kapszula 500mg 60 db

Organiqa balance rugalmas ízületek kapszula 500mg 60 db

Raktáron

Az Organiqa Balance termékcsalád tagjaként a Rugalmas ízületek gyógynövényes kapszula segíthet ízületeid ''beolajozásában'', természetes úton csökkentheti a gyulladást. Neked ajánljuk, ha úgy érzed, hogy mozgástartományod beszűkült, merev vagy, nehezen mozgatod ízületeidet és a mindennapi egyszerű tevékenységek pl.

5 119 Ft
egységár: 85,32 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885147694
Márka:Organiqa
Kiszerelés:60 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Organiqa balance rugalmas ízületek kapszula 500mg 60 db Részletes leírás

Az Organiqa Balance termékcsalád tagjaként a Rugalmas ízületek gyógynövényes kapszula segíthet ízületeid ""beolajozásában"", természetes úton csökkentheti a gyulladást. Neked ajánljuk, ha úgy érzed, hogy mozgástartományod beszűkült, merev vagy, nehezen mozgatod ízületeidet és a mindennapi egyszerű tevékenységek pl. öltözködés is fájdalommal járnak, duzzanat vagy kidudorodás van valamelyik ízületedben vagy az ízület körül. Ajánlott napi adag: 2 x 1 kapszula

Az Organiqa Balance étrend-kiegészítők az ájurvédikus orvoslás legfontosabb gyógynövényeit és azok kivonatait felhasználva készülnek, melyek jótékony hatásait évezredes tapasztalatok igazolják.

Nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, így alkalmasak a vegán, cukor, szója, glutén- és laktózmentes étrendet követők számára is.

Összetevők: tömjénfa gyanta kivonat, kurkuma por, feketebors por, zöld tea kivonat, gyömbér por, növényi cellulóz (kapszula)

60 db vegán kapszula

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.