Pharmacoidea izületek egészsége kapszula 30 db

Pharmacoidea izületek egészsége kapszula 30 db

Nincs raktáron

Napi 1 kapszula támogatja a csontok, ízületek és izmok normál funkcióját, hozzájárul a gyulladásos válasz szabályozásához, a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül a csontok és a porcok normál állapotának fenntartásához.

Kosárba
EAN kód:5999885435494
Márka:Pharmacoidea
Kiszerelés:30 db
Értesítés
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pharmacoidea izületek egészsége kapszula 30 db Részletes leírás

Napi 1 kapszula támogatja a csontok, ízületek és izmok normál funkcióját, hozzájárul a gyulladásos válasz szabályozásához, a megfelelő kollagén képződéshez és ezen keresztül a csontok és a porcok normál állapotának fenntartásához. Hatóanyagok 1 kapszulában: glükózamin: 250 mg; S-adenozil-metionin: 228,5 mg; boswelliasav: 100 mg; gyömbér gyökér kivonat: 100 mg; C-vitamin: 12 mg (NRV 15%); E-vitamin: 1,8 mg (NRV 15%); pantoténsav: 0,9 mg (NRV 15%); D-vitamin 7,5 µg (NRV 15%). Ajánlott fogyasztási mennyiség: napi 1 kapszula. Javaslat: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös helyen tárolja!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.