Pharmacoidea Májvédő 200g

Pharmacoidea Májvédő 200g

Raktáron

Cékla, Máriatövis, Homoktövis komplex keveréke C-vitaminnal és Gyógynövényekkel Napi 1 teáskanál ajánlott, a szervezet méregtelenítő funkciójának támogatására, az immunrendszer erősítésére. Az ECLIPTA ALBA hozzájárul a normál epe- és májfunkciókhoz.

7 770 Ft
egységár: 38,85 Ft / g
Kosárba
EAN kód:5999885435111
Márka:Pharmacoidea
Kiszerelés:200 g
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pharmacoidea Májvédő 200g Részletes leírás

Cékla, Máriatövis, Homoktövis komplex keveréke C-vitaminnal és Gyógynövényekkel
Napi 1 teáskanál ajánlott, a szervezet méregtelenítő funkciójának támogatására, az immunrendszer erősítésére. Az ECLIPTA ALBA hozzájárul a normál epe- és májfunkciókhoz. A KORIANDER kivonata támogatja a szervezet méregtelenítő funkcióit. A C-VITAMIN hozzájárul az immun- és az idegrendszer normál működéséhez és a szervezet normál energiaháztartásához.



Hatóanyagok 1 adagban:

Cékla por: 1350 mg

Máriatövis mag por: 750 mg

Homoktövis por: 600 mg

C-vitamin: 100 mg

Kurkuma kivonat: 50 mg

Gyömbér kivonat: 50 mg

Koriander kivonat: 50 mg

Eclipta alba: 50 mg.



Fogyasztási javaslat: napi 3 g (~1 teáskanál) önmagában vagy élelmiszerbe keverve.



Kiszerelés:
100 g porkeverék (33 adag)
OÉTI: 15607/2015



Javaslat: A termék fogyasztása nem helyettesíti a kiegyensúlyozott vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Az ajánlott napi fogyasztási mennyiséget ne lépje túl! Gyermekek elől gondosan elzárt, száraz, hűvös helyen tárolja!

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.