Pharmacoidea Optimális Vércukorszint Kapszula

Raktáron

Napi 1 kapszula hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, elősegíti a normál szénhidrát-, zsír- és sav-bázis anyagcserét és a normál fehérjeszintézist. Támogatja az immunrendszer egészséges működését, csökkenti az éhségérzetet.

4 010 Ft
egységár: 133,68 Ft / db
Kosárba
EAN kód:5999885435425
Márka:Pharmacoidea
Kiszerelés:30 db
[Ingyenes szállítás] 15 000 Ft-tól

Ingyenes szállítás 15 000 Ft-tól

Szállítás [csomagautomatába]

Szállítás csomagautomatába

[Biztonságos] fizetés

Biztonságos fizetés

Megosztás:

Pharmacoidea Optimális Vércukorszint Kapszula Részletes leírás

Napi 1 kapszula hozzájárul a normál vércukorszint fenntartásához, elősegíti a normál szénhidrát-, zsír- és sav-bázis anyagcserét és a normál fehérjeszintézist. Támogatja az immunrendszer egészséges működését, csökkenti az éhségérzetet.

A Gymnema sylvestre (másnéven gurmar) levél kivonatát évszázadok óta alkalmazzák az Ayurvédikus gyógyászatban a túl sok cukor semlegesítésére. Fokozza a hasnyálmirigy inzulintermelését, ezáltal csökkentve a cukorszintet, mely mind a vércukor, mind a glukóz által módosított hemoglobin szintjének csökkenésében megmutatkozik.

A Salacia reticulata (Kothala himbutu) gyökér kivonata hatékonyan javíthatja az inzulin rezisztenciát, a glükóz metabolizmusát, és csökkentheti az elhízást.

A Koroszolsav és a Króm hozzájárulnak a normál vércukorszint fenntartásához, a Cink elősegíti a normál szénhidrát-, zsír- és sav-bázis anyagcserét. A B6-vitamin hozzájárul a normál fehérje- és glikogén anyagcseréhez, valamint a hormonális aktivitás szabályozásához. A B6-, B7-, B12- és C-vitaminok hozzájárulnak a normál energiatermelő anyagcsere folyamatokhoz és az idegrendszer egészséges működéséhez.

A termék fogyasztása jótékony hatással van továbbá a sejtek oxidatív stresszel szembeni védekezésére és a fáradtságérzet csökkentésére.

Fogyasztási javaslat: 1x1 kapszula naponta, ajánlott étkezések előtt vagy közben fogyasztani.

Mindent megteszünk azért, hogy a termékleírások, termékinformációk pontosak legyenek, de ennek ellenére előfordulhatnak elírások. Az élelmiszerek, táplálék kiegészítők és azok összetevői folyamatosan változnak, ezért változhatnak a tápértékek, összetevők, allergén megjelölések is. Termékeinket kategóriánkét rendeztük a könnyebb keresés érdekében, mégis előfordulhat, hogy azok nem a megfelelő helyre kerültek. Kérjük, minden esetben olvassa el a termék hátsó címkéjén szereplő adatokat felhasználás előtt, ugyanis minden esetben az a mérvadó. Weboldalunkon lévő termékeket folyamatosan frissítjük, mégis előfordulhatnak a feltöltött információkban hiányosságok, melyekért cégünk nem vállal felelősséget.

Vásárlói vélemények

Ehhez a termékhez még nem érkeztek vásárlói vélemények.